LadyVu.com

Istezanje prije vježbanja

Istezanje prije vježbanja

Mnogi sportaši i ljubitelji zdravog načina života zanemarivanje istezanje, recimo, od nje nije dobro, pa što ako ću sjesti na niz? Međutim, morate shvatiti da je učvršćivanje prije vježbanja poboljšava kvalitetu treninga, priprema mišiće na snagu vježbe.

Mišići se ne pruži vrlo brzo postati „šlag” krut i tvrd. Pravilno zagrijavanje prije i poslije treninga s utezima će vam omogućiti da proširi svoj raspon pokreta i da je svaki pokret različita, precizno i ​​sigurno. Ako ne prakticiraju istezanje, svaki nagli pokret mogao izazvati ozljede.

trajanjeu

Dobar zagrijavanje prije treninga treba da se sastoji od vježbi zagrijati mišiće, a najviše proteže. Što se tiče istezanja, to je dovoljno da bi ga 10 minuta prije i poslije škole. Istezanje mišića prije treninga može se sastojati od konvencionalnog dobro poznat svim vježbama, ili složenih asana hatha joga. Pokret mora biti glatko i polako, zastajući 30 sekundi na svakoj poziciji. Kada se protežu mišiće, sprječava ozljede od pada. Ako se brze trzaje, vaš istezanje ne poboljšava. Kako bi se protežu mora se održavati protežu na 30-60sek, onda mišići će se opustiti u tom položaju.

nakon

Istezanje mišića prije treninga

Pravilno zagrijavanje prije treninga - to je pola bitke. Važno je da se protežu skraćene i umorne mišiće nakon treninga s utezima. Time se onemogućuje naknadno treninga sindrom odgođenog početka bol mišića, će se vratiti i osloboditi umora brže.

ljepota

Redovno istezanje - to je ne samo za zdravlje vašeg mišića, tetiva i zglobova. To je ujedno i ljepotu vašeg tijela. Nakon istezanja je važna za mršavljenje i oblikovanje tijela ispravne konture. Možete izgubiti težinu, napumpati, ali noge nisu male. Bez proširenja će uskoro srušiti i zaobljena.

Video: Istezanje (zagrijavanje) mišića prije vježbanja

Video: zagrijati prije treninga. fitness Početna

Video: Zagrijte se prije vježbanja u 5 minuta [Vježba | Bilo u obliku]

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Simulator vitiSimulator viti
Istezanje za djecuIstezanje za djecu
Vježbe istezanja: kako se nositi s istezanje tijela koristVježbe istezanja: kako se nositi s istezanje tijela korist
Zagrijavanje za vitiZagrijavanje za viti
Vježbe istezanja prije treningaVježbe istezanja prije treninga
TrzajTrzaj
Kako se zagrijati prije treninga?Kako se zagrijati prije treninga?
Istezanje nogeIstezanje noge
Zagrijte se prije vježbanja u teretaniZagrijte se prije vježbanja u teretani
Istezanje za početnikeIstezanje za početnike
» » » Istezanje prije vježbanja