Složeni opće razvojne vježbe
Riječ „opći razvojni” naveivaet blagi nostalgija za školske godine. Ako danas smo bili u mogućnosti da ostvari i izgubiti težinu s žarom s kojim smo nekad izbjegavati, otmazyvat i izmicanje kompleksa općih razvojnih vježbi, ponudio mnogo volio „teretana učitelj”, vjerujte mi, svaki drugi bi se brojka od Cindy Crawford.
No, vrijeme je da ponovno procijenite svoju poziciju u životu, a sada smo sami tražimo istu dosadno, a ne kreativni i bezlične vježbe za cijelo tijelo, punjenje, grijanje i topla-up. Mi ćemo pokušati da Vam škola složene opće razvojne vježbe u pokretu, da tako kažemo, „umak” od modernog sjaja i fitness način.
Ali, prvo, razmislimo zajedno kako raditi cijelo tijelo i dobiti proces je također zadovoljstvo.
Najbolja obshcherazvivajushchih kompleks - ples i punjenje
igranje - jedan od rijetkih vrsta fitnessa koji stvarno razvija svoje tijelo temeljito. Ako se pojam općeg razvojnog programa vježbi koju razboljelo samo po sebi, ne stoji još uvijek, „izmisliti” njihov pristup u razvoju svih mišićnih skupina može biti napisan na bilo koji plesni tečaj.
Druga mogućnost - jutarnja tjelovježba. Dobro je da ima vremena za to svaki. Osim toga, optužba se može podnijeti, kao skup općih razvojnih vježbi s raznim opreme, kao što su konopac za preskakanje, fitball, gimnastika obruč, zdravlje, itd disk
vježbe
Također nudimo mogućnost složenih općih razvojnih vježbi s objektima, naime, s fitness bend.
- Guma držati u našim rukama, lijeva noga ispred, desno straga, napola savijena koljena. Čučanj s okretom u pokretu protežu gumicu u ruke - 10 puta po strani.
- Prefinjenim vježbe: čučanj, dodirivanje poda s koljena i ruke sa gumenom trakom da se uzdigne iznad, na razini glave.
- SP - noge zajedno, ruke podigao iznad glave. Lunging na stranu, čučeći, ruke se protežu na prsima.
- Postaje širok stav, desnom nogom naprijed, lijevo s elastičnim bend koji obrađuje držati u našim rukama ispred sebe. Od mjestu sklopljenih ruku, izravnajte ruke ispred sebe i vrati na SP. Izvođenje 10 puta na svakoj strani.
- SP - niski stalak, zar savijena koljena pod pravim kutom, ostavio na podu, lijeva ruka drži ručku, pravo na njegovoj strani. Rise, uzimajući koljeno na podu, povlačenjem guma. Izvođenje na obje strane.
- Udari pozu naglasak leži sa nogama ispružene. Guma bacanja za ručkom noža pod kistom. Ravnanje ruke, protežu gumicu i tako istisnuti. Mi radimo 15 puta.
- Sjedimo na podu, noge su savijena, guma fix za noge, držanje u ruci. Ispraviti svoje noge, mi okrenuti tijelo i širi ruke sa strane.
- IP - isto kao i tijelo se naginje prema nogama i rukama uvučenim. Mi popraviti situaciju i vratiti se na SP.
Video: Kompleks opći razvojni uprazhneniy_1
Video: složene opće razvojne vježbe №1.
Video: Trčanje tehnika - cross-country Opći razvojni vježbe
Video: Metode općih razvojnih vježbi.
- Punjenje za školu
- Skup vježbi za izgubiti težinu kod kuće
- Ples fitness
- Na putu do vitke linije - obavljanje kompleks aerobni trening
- Fitness za mršavljenje
- Fitness s Cindy Crawford
- Callanetics kući
- Fizioterapija