Vježba remen

Slažem se, što bi bilo drago raditi cijelo tijelo sa samo jedne vježbe. Naravno, tko bi odbio od toga, ali to je - je nerealno? Vježba remen - to je tek vrlo vježbe koje će osigurati pravilan napon za sve mišićne skupine, ili gotovo svim skupinama. U ovom članku, mi ćemo razmotriti koristi daska vježbe, kao i njegov izbor.
korist
Da bi se razumjelo ono čudo bili smo sami uskraćeni prije, te bi trebao, za početak, zamislite što mišići rade u planke.V bar imamo o nekoliko točaka potpore - od dva do četiri. Dva boda - to je vježba bočni daska, četiri - standardni u sklonih-up. Ukupno, držimo svoje tijelo na prstima i na rukama, odnosno, raditi barem noge i ruke.
Kada je remen zateže cijelu prednju površinu mišiće nogu, i to tako da početnici će protresti vidljivo u tom položaju. Što se tiče ruku, u vježbi su uključeni biceps, triceps i deltoids.
Ako komplicirati traku, podižući noge, počet će raditi na tele mišiće i stražnjicu. Dakle, realno je da se pumpa za nekoliko tjedana zavidne zaobljene stražnjice, i dobiti osloboditi od masnoća teladi.
Na vrhu, bar je također terapijska vježba: uključuje lumbalne mišiće, vratne kralježnice i ramena. To je, bar - to je univerzalna vježba za prevenciju osteoartritisa, kao i načinu bolova nakon dugog, sjedeći radni dan.
Jedno od osnovnih pravila, koje ćete naučiti u nastavku, kada ste pročitali, kako to učiniti vježbe remen uvlači u želucu. Planck je već pridonosi mršavljenja, ali nakon što sam sudjelovao u želucu, kao da ga zapinjanje na kralježnici, što će dodatno povećati napetosti u trbušne mišiće. Rade ravno, ukošene i bočne mišiće. Dakle, prije svega, vježbe remen posebno dizajniran za tisak.
vježbe
Postoje mnogi oblici remena: na sklopljenih ruku, uspravila, s podignutom rukom ili nogom, kao i na strani. Mi strip zajam-maraton i obavljati sve vrste bara fantazije.
- Pa, onda, neka je zadubiti u praktične strane od najboljih vježbi za mršavljenje, to jest, trake!
- Mi smo započeli sa zagrijavanjem: postati naglasak leži i savijati kukove, kao da su mi počinju predstavljati kobru. Sada popeti, podizanje zdjelice iznad glave i popustio u leđa. Dinamički tempo kreće iz jednog položaja u drugi 10 puta.
- SP - daska predstavljati na ravnim rukama. Prebaci težinu s jedne strane na drugu stranu zagrijavanja mišića.
- Komplicira: prijenos težine na stranu, a zatim legao na jednoj, a zatim na drugoj strani, uvijanje.
- SP - držanje remen, kopča za noge savijen pod njegovim prsima i povucite ga okomito prema gore, podigavši natrag. Mi nositi na 6 puta pješice.
- SP - remen, uzeti jedan korak natrag s desnom nogom, uzimajući svoju desnu ruku na pod i ravnanje preko glave. Idemo natrag na SP, pa 6 puta po strani.
- Izvođenje uvijanje dizanje ruku i pao, postavljanje pozornice ruku pazuh. Izvođenje naizmjenično na obje strane.
- ležao smo na njegovoj strani, počiva na podlaktice i donje strane stopala, lakat direktno ispod ramena. Mi ustati, povlačeći natkoljenice i podizanje gornje strane, a zatim se pridruže noge, spusti ruku i butina spuštaju do poda. Izvođenje na obje strane.
- Između vježbi možete napraviti pauze od deset sekundi, a da pritom zadrže pojednostavljeni položaj nosač s koljena savijena. Osim toga, nakon treninga imat ćete protresti mišiće ruku, nogu i tiska. Nakon toga, većina koji su pravi, trening snage, preporuča se učiniti istezanje, za opuštanje mišića.
Video: masnoće spaljivanja vježba vježba na traci trake
Video: Vježba daska ili kako napraviti čeličnu umrijeti kod kuće
Video: Top 5 uobičajene greške u izvršavanju PLATE
Video: Remen Vježba: Kako / Yak stajati na plantsі?
Vježbe za mišiće vagine
Kako izgraditi tijelo?
Kako vježbati remen ispravno?
Callanetics. Ukupno shema za zapošljavanje
Callanetics vježbe. 7. dio. jačanje noge
Kako raditi vježbe?
Skup vježbi s utezima kod kuće
Slimming Planckova
Istezanje za početnike
Vježba remen - koristi i štete
Vježbe za mišiće nogu
Vježbe za leđa kod kuće
Vježba za biceps
Set vježbi disanja: tehnike i rezultata
Vježba s utezima: gubljenje težine je jednostavno!
Vježbe s utezima za djevojčice
Vježbe s utezima za žene
Vježba bočno trake
Vježba remen - kako zadržati?
Vježba remen - kontraindikacije
Na saldo vježbi