LadyVu.com

Zašto bol u mišićima nakon treninga?

Zašto bol u mišićima nakon vježbanja

Tijekom vježbanja mišići trebaju više energije nego u mirovanju. Organizam mu daje cijepanje energije ugljikohidrati i masti. Govoreći na znanstveni način, u našem tijelu sintetizira ATP - energija za naše mišiće. Ovaj proces se može pojaviti i u prisustvu kisika i anaerobnim uvjetima. Međutim, ako je vježba je previše intenzivan, to je upravo aerobno. Kada kisik nije prisutan, što povećava mogućnost bočnog pražnjenja - uključujući zloglasnog i mliječne kiseline. Ovdje smo došli što bliže na pitanje zašto su bol u mišićima nakon treninga. Dva moguća odgovora.

mliječna kiselina

Ako čvrsto bolovima mišića neposredno nakon treninga, upala razlog koji je uzrokovan prisutnosti mliječne kiseline. Ovisno o vrsti tereta koju obavljaju, mliječna kiselina može preživjeti u tijelu i do danas. Kada je cirkulacija energije opterećenje je neispravan, neka područja tijela da pate od nedostatka krvi. Evo, mliječna kiselina, te kasniti, kao rezultat toga, što uzrokuje bolan gori bol za najviše dana.

Ne mliječna kiselina

Međutim, mnogi krivi zbog mliječne kiseline i duže boli. Ako dugo bolovima mišića nakon treninga, to jest, od dva do četiri dana, mliječna kiselina dugo ostavila naša tijela i mišići boljeti zbog činjenice da je ona ostavila. Zbog svoje prisutnosti može utjecati i deformirani mišićnih vlakana. Postoje mišića suze koje provociraju početak katabolizma, na kraju, dok suze ne liječe, mišići će boljeti.Na mjestu tu je ožiljak pukne, a od tog povećanja obujma mišića, ali kako oni povrijediti! Ožiljci znači da se radi vrlo intenzivno, ili da ste početnik i vaše tijelo još nije navikao na teret.

stalna bol

Ako se bol ne povuku, a vi ste još navikli gotovo da stalno bolove u mišićima nakon treninga, stop za 3-4 dana za dovršetak nestanak boli. Samo boli - dakle, još nije ozdravio. Dokle god vam dati jednu skupinu mišića da se opustite, uživajte drugoy.Postoyannaya težak teret i podizanje teške tjelesne težine dovodi do mikro suzama u mišićima. Ako ih ne daju izliječiti, možete samo ozlijediti. Ako se ti nedostaci formirana svaki put poslije škole, onda ste premašili njegova dopušteno moguće opterećenje treba biti podignuta postupno.

Što učiniti da ne ozlijediti mišiće?

Da prestala bol u mišićima nakon treninga, možete koristiti jedan od sljedećih načina. Prvo, možete uzeti kadu s morskom soli. To opušta mišiće i prikazuje viška tekućine iz tijela. Morska sol sadrži mnogo ljekovitih komponenti koje ne samo da će ubrzati proces regeneracije, ali će vas opustiti mentalno.

Također možete koristiti opuštajuću masažu, sve dok to ne uzrokuje bol. To možete učiniti milovati, istezanje pokreta.

Ne zaboravite i da se mišići ne uvijek pozli nakon treninga.jako bolne mišiće nakon treninga Bol je moguće samo ako ste početnik ili dugo ne bavi. Kada harmonijski povećanje opterećenja, bol eliminiran.

Osim toga, kako bi se spriječilo pojavu boli može završiti zagrijavanje. Prije početka glavnog programa vježbi, mišići trebaju biti sljedeći, grijao se, a zatim pauze neće. Normalan oporavak nakon treninga snage će pružiti istezanje mišića na kraju treninga. Čak i ako nemaju cilj učiniti dijeli, ne ostavljajte svoje mišiće bez ljekovite učinke vježbanja na produžetak, inače se mišići počnu „začepiti” cirkulacija redovitom snažan vježbe je slomljen, a rane se ne liječe.

Video: Stanislav Lindover. Ako se mišići nisu bolne nakon treninga, onda shema nije pogodan?

Video: To je zanimljivo: Zašto mišići boljeti nakon treninga

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zašto bol u mišićima?Zašto bol u mišićima?
Skuta prije treningaSkuta prije treninga
Oporavak nakon vježbanjaOporavak nakon vježbanja
TrzajTrzaj
Mliječna kiselina u mišićima - kako doći?Mliječna kiselina u mišićima - kako doći?
Zašto bol u mišićima nakon vježbanja?Zašto bol u mišićima nakon vježbanja?
Prehrana za vrijeme treningaPrehrana za vrijeme treninga
Anaerobni opterećenjeAnaerobni opterećenje
Mliječna kiselina u mišićimaMliječna kiselina u mišićima
Pedikura mliječna kiselinaPedikura mliječna kiselina
» » » Zašto bol u mišićima nakon treninga?