Slimming doručak
Možda svi Sjećam se govoreći: „Jedi doručak sebe, večera podijeliti s prijateljem, večeru dati neprijatelja.” Prema tom načelu, žive većina sportaša, nutricionista, i, naravno, pristalice zdravog načina života, čime se popularizira prehrambene isključivo proizvode biljnog i životinjskog podrijetla.
U ovom članku, mi ćemo otići malo zapostavljena ručak i večeru, a razgovor će se posvetiti ručkove, odnosno Doručak, reci kako kombinirati hranu i što jesti za izgubiti težinu.
Doručak za mršavljenje
Mnogi liječnici odavno prestala tvrditi da je uravnotežen doručak će pomoći u rješavanju problema prekomjerne tjelesne težine, a nedostatak hranjivih tvari za tijelo. Što mogu reći, ako ti „imaju doručak” metabolizam za 5% prosjeka intenziteta. I veliki plus - to je ono što sve jede na jutarnji obrok u potpunosti pretvoriti u energiju. Mislim da ste sazreli pitanje: „A koliko bi trebao biti doručak na dodatne kalorije nisu nakupljenih u tijelu”. Srećom, imate do 10 sati. Do tada, možete pojesti pola svoje dnevne kalorije, a preostali „pola” nježno distribuirati cijeli dan, ne zaboravljajući da je tabu je vrijeme 2-3 sata prije spavanja.
Nakon što je utvrđeno da je niske kalorijske dijeta za doručak ne odgovara, mi ćemo razgovarati s vama o najpovoljnijih proizvoda. Naravno, to je žitarica, voća i mliječnih proizvoda. Na primjer, neke obitelji u inozemstvu za dugo vremena staviti u svoju prehranu kao što je produkt žitarica. Na internetu su mnogi sasvim kontradiktorne informacije o njihovoj upotrebi, ali je bolje dati prednost konvencionalne žita. To je 100% prirodni i korisni.
Protein kao razarača težine
Isto tako, alternativa žitarica može napraviti uobičajene kajganu za doručak. Ranije se smatralo da jedenje jaja u jutarnjim satima, pomaže u povećanju kolesterola. Sada je to mit odavno otjerao. Biolozi su potvrdili da je u jajima nije loš kolesterol, što dovodi do taloženja plaka na stijenkama krvnih žila. No, američki znanstvenici proveli su eksperiment u kojem su ljudi koji koriste bjelanjak za doručak, gube na težini 65% brže od onih koji nisu. Tako već imamo dva načina za diverzifikaciju svoje jutarnje prehrane. Na stolu - ugljikohidrata i proteina u tijelu - 90-60-90. Usput, protein koji se nalazi u jajima, može se naći u drugim proizvodima. Tako barem korisno - svježi sir, sir, riba, govedina i piletina. Tako da razne „lica”.
vruće doručak
Ne želim da se oko i činjenica da je korištenje kave za doručak. Mnogi od nas, dame, ograničena na jutarnji obrok samo za kavu. A to je, naravno, nije točno. Kao što je gore spomenuto, puni doručak je gorivo za naše tijelo. Osvježavajući napitak ujutro može biti šalicu zelenog čaja i dobro pivo kava. Glavna stvar je da je ne pretjerati sa samo dnevnog doziranja. Uostalom, sve što se može reći, ali je premašila doza kofeina u tijelu samo da će ojačati svoj apetit, i sve naše govoriti o Doručak za mršavljenje će se smanjiti na nulu. I mi sigurno ne želite.
Pravilno doručak za mršavljenje
Dakle, sve što jedemo - ogleda se vizualno. To je u redu da oni govore: „Mi - to je ono što jedemo.” I s pravom kombinacijom hrane i hrane za životinje vrijeme, možemo postići savršen sklad duše s tijelom.
Ne zaboravite također da je gubitak težine - to je samo matematička formula: što vam je potrebno da se spali više nego što troše. U ovom važnom ulogom dati pravilan doručak i da ne zaboravimo o fizičkom opterećenju.
Video: Doručak za mršavljenje. Kako stvarno treba jesti za doručak za izgubiti težinu? [Galina Grossmann]
Video: Dijeta doručak
- Dijeta alsou
- Dijeta za jetru - meni za svaki dan
- Dva žumanca za doručak za izgubiti težinu
- Krumpir dijeta
- Meni od nutricionista Svetlana FUS
- Švedski dijeta
- Sushi-dijeta
- Proljetna dijeta
- Visoko proteinska dijeta
- Što jesti za doručak uz pravilnu prehranu?
- Što jesti za doručak za mršavljenje?
- Što bolji način je da za doručak?
- Što možete jesti za doručak?
- Što jesti za doručak?
- Niske kalorijske doručak
- Zdravi doručak za gubljenje težine
- Zdrav doručak za izgubiti težinu
- Pravilna prehrana - doručak
- Najkorisniji doručak
- Zdrav doručak
- Žumanca za doručak za izgubiti težinu