Kao punjena štuka?
punjena riba - ukras svakog odmor stol. U pravilu, bez blagdan ne može proći bez ovog jela. U ovom članku, mi ćemo vam pokazati kako kuhati punjene štuka. Na prvi pogled čini se da je vrlo teško. Ali to nije tako. Trebamo samo malo strpljenja i preciznosti. Nakon naše savjete, korak po korak, svi moraju doći na najvišoj razini, a vaši najmiliji apsolutno će ljubav!
Recept punjene štuka u pećnici
sastojci:
- štuke - 1 kom;.
- Jaja - 2 kom.,
- mlijeka - 500 ml;
- Mrkva - 1; PC.
- bijeli kruh - 230 g;
- Češnjak - 1 češanj;
- luk - 4 kom.,
- biljno ulje - 3 žlice. žlice;
- majoneza - 3 žlice. žlice;
- sol;
- mljeveni crni papar.
priprema
Pike uredno čisti, tako da koža ostaje netaknuta. Trbuh za otvaranje nije potrebno. Onda je moja riba i obsushivayut. Nadalje oštar nož, napraviti rez oko glave riba i oprezno uklonite kožu. Sada odrezati glavu, izrezana na škrge i oprati glavu. Mi izvaditi unutrašnjost ribe. Pažljivo izvadite meso iz kostiju, uviti, dodajte sjeckani kruh, češnjak i ponovo propustiti kroz sve mljevenje mesa. Pola luk i mrkvu lomiti i pržiti do zlatno smeđe. Dodavanje povrće s mesom, razbiti jaja, sol i papar. Dobivena masa je čvrsto se puni kože, prošivene sa navojem i masti s majoneze. Voditelj previše kaput s majonezom. Preostali rezati luk prstenje i staviti u kalup, izlijevanje malo vode, staviti štuka potpuno punjena i pecite oko 1 sat na 180 stupnjeva.
Štuke punjena riža
sastojci:
- štuke - 1 kom;.
- kuhanu - 1 šalica;
- Jaja - 2 kom.,
- mast s prorezom - 230 g;
- sol;
- začini.
priprema
Moja riba, odrezati glavu i pažljivo uklonite kožu. Važno je da je ostao netaknut, bez oštećenja. Mi odvojiti file iz kostiju, preskočite ga sa slaninom i kuhana riža kroz mljevenje mesa. Dodajte sol, začine, voziti jaja i dobro izmiješati. Dobivena masa farshiruem štuka kože, proširio ga na pleh, maslac dlake, stavlja svoju glavu, i poslati u zagrijanoj pećnici. Kuhati oko sat vremena na temperaturi od 180-190 stupnjeva. Ako želite dobiti zlatno smeđe, ribe se mogu prethodno namazati majonezom ili vrhnjem. Spremni punjena štuka izrezati na komade a la carte, ukrasite kriškama limuna, maslina, zelje.
Video: Kako napraviti veliku plišanu štuka u pećnici
Video: Kuhanje punjena štuka. kako smanjiti štuka za nadjev
Video: Punjene štuke retsept.Kak punjena štuka
Video: Punjene štuke retsept.Kak punjena štuka
- Jela od štuke - recepti
- Punjena riba u pećnici
- Punjena štuka
- Punjene pileće noge
- Punjene pilećih noge
- Punjene krastavci
- Punjena šaran - recept
- Punjena štuka - recept