LadyVu.com

Pilates za početnike

Pilates za početnike

Pilates - vrlo popularan sport i danas, što je traumatično manje opasna od joge. Pilates je izvorno se koristi kao program za rehabilitaciju pacijenata nakon operacije. No, s vremenom je postao alternativa za ljude koji počnu svoj put do zdravog načina života.

Kako početi raditi pilates?

Morate shvatiti da je pilates - nije samo istezanje ili čak disanje, to je složen skup vježbi. Poduzeti prve lekcije Pilates za početnike bolje kvalificirani fitness kluba. Možete sudjelovati u grupi ili individualno s trenerom. To je potrebno kako bi se trener vam je pokazao kako se rade vježbe i disanje u isto vrijeme.

Pilates za početnike kod kućeNastava kod kuće ima svoje prednosti. Pilates kod kuće može se provesti na prikladnije vrijeme za vas. Nije potrebno nakon posla ili vikendom hrle u teretanu. Bez obzira što se odlučite za vježbanje, odjeća samo treba biti udoban. Ako radite pilates kod kuće, nema potrebe trošiti novac na fitness centrima.

Pilates kod kuće ili u teretani na temelju nekoliko načela:

 • Koncentracija. Pri obavljanju jedne vježbe, pokušajte osjetiti svaki mišić rad.
 • Disanje. To je jamstvo odgovarajuće vježbe i kao rezultat zdravom tijelu. Disanje s pilates bi trebao biti dijafragmatička, to pomaže da se izbjegne prenaprezanje mišića.
 • Centriranje. Pilates za početnike će ne samo ojačati svoje mišiće, ali i ispraviti držanje tijela. Trener tijekom klase će vas naučiti kako postići ravnotežu između tijela polovicama i ravnotežu između mišića leđa i trbuha.
 • Poravnanje. Stalno poravnati leđa i svaki drugi za praćenje stav.
 • Koordinacija. Načelo jasnoće i točnosti kretanja.
 • Glatka. Izvođenje pokreta glatko i ne mora napraviti naglo skretanje ili skokova.
 • Opuštanje. Morate naučiti da ne naprezati mišiće koji trenutno nisu uključeni u vježbe.
 • Izdržljivost. Učitaj povećava ravnomjerno su pilates.

Vježba za početnike

Ovdje je osnovni set vježbi za početnike:

 • Položaj neutralnosti. Početni položaj - leži na leđima. Ruke spuštene uz tijelo. Noge savijene u koljenima. Kao što uzdisati, pritisnite donji dio leđa na podu. Pri udisaju položaj zaključavanja. U drugom struk izdisaja zavoja i fiksna na inhalacije.
 • Kimajući glavom. Početni položaj je isti. Na udisati gurati bradu na prsa, trebali osjetiti napetost u mišićima vrata. Povratak u početni položaj kao što uzdisati. Sada je potrebno malo inspiracije da odbaci glavu i uzdisati natrag.
 • Ruke iza glave. Ostaje u početnom položaju. Podignite ravno u naoružanju i povucite prstima prema stropu. Palm, proširiti jedni druge. Izostaviti ruke iza glave na izdisaju i opet podići ih na dah. Novinari moraju biti stalno na svojim nožnim prstima. Ova vježba je Pilates za početnike će pomoći pospremiti plećki.
 • Pilates lekcije za početnike
 • Angel Wings. Ova vježba je povećati mobilnost ramenog zgloba. Uzmite u početni položaj. Podignite ruke iznad njega na udisaju i spustiti ih iza glave. Na izdisaju, otopiti u ruci, kao da maše krilima. U tom slučaju, trbušne mišiće moraju biti u stalnoj napetosti. Ramena su fiksirane na podu.
 • Gledajte. Zamislite da na svoj želudac lica sat. Iznad pupka je znak u 12 sati i 6 nalaze u nastavku. Na stranama 3. i 9. Sada bedra početi okretati u smjeru kazaljke sata, ali s malom amplitudom.
 • Podignite koljena. Opet, mi se u početni položaj. Na udisaju kroz rad trbušnih mišića podignite koljena. Na izdisaju, kročiti na mjestu. Kukovi ostaju na jednom mjestu, samo pritisnite.

Video: Pilates za početnike

Video: Pilates za početnike / odabrati svoj tečaj za mršavljenje

Video: Kako brzo ukloniti trbuh masnoće - Pilates za početnike. Cool rezultat!

Video: Pilates - početni tečaj vježbi kod kuće

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pilates: povijest nastankaPilates: povijest nastanka
Glazba za pilatesGlazba za pilates
Pilates: mjere oprezaPilates: mjere opreza
Pilates: zdrav način životaPilates: zdrav način života
Callanetics se razlikuje od pilatesCallanetics se razlikuje od pilates
Sporo pilates težinu brzo gasiSporo pilates težinu brzo gasi
PilatesPilates
Pilates za mršavljenjePilates za mršavljenje
Pilates za trudnicePilates za trudnice
Pilates: što očekivati ​​od nesamostalnog radaPilates: što očekivati ​​od nesamostalnog rada
» » » Pilates za početnike