LadyVu.com

Pilates za leđa

Pilates za leđa

Zdravlje i ishrana treba da redovito vježba. Nudimo kako bi saznali što je pilates i ono što je dobro za zdravlje. Tako se zove popularan trend fitnessa koji uključuje vježbanje, utječe na sve organe.

U današnjem svijetu, ljudi se sve više žale na bolove u leđima. Sve kriv sjedilački način života. Kako poboljšati svoje stanje, moguće je izvoditi lagane vježbe iz pilates.

Prednosti pilates i šteta za ženeVježbe ove tehnike često se koristi kao rehabilitacije nakon što je pretrpjela niz ozljeda. Oni su jednostavni i rukovanje za svakoga. Ako redovito izvodi vježbe pilates, onda možete zaboraviti na bolove u leđima. Čak i žene tjelovježba pomaže ojačati mišiće trbuha, zdjelice i donjeg dijela leđa. ovakav sposobnost čak dopušteno trudna. Jednostavne vježbe za pomoć oporavi od porođaja.

Pilates je da ne šteti zdravlju, važno je uzeti u obzir u pripremi kompleksa prethodno snosi bolesti, pa se svakako konzultirajte svog liječnika. Opterećenje treba povećavati postupno, jer možete dobiti ozlijeđen.

Pilates vježbe za leđa i bokova

„Plivačica”. Ova vježba vam omogućuje da trenirati svoje donjeg dijela leđa. Postavite se na trbuhu i nogama razmaknutim i rukama malo po strani. Na duboko nadahnuće potrebno naprezati tisak, nacrtati trbuh i izvan glave poda i prsima. Izazov - istovremeno podignite jednu ruku i suprotnu nogu, a zatim promijeniti svoj položaj, kao da pluta.

Što je pilates i kako je korisno

„Most”. Druga popularna vježba pilates za leđa, što također omogućava da se pumpa mišiće bedara. Postavite se na leđa, savijte koljena i povući svoje ruke uz tijelo. Izrada uzdisati, polako podignite zdjelicu do tijelu da se formira ravnu liniju. Na udisaju polako niže.

Pilates koristi i štete za žene

Video: PILATES: početna razina. Vaš put do zdravlja, sklada i blagostanja!

Video: Cijeli raspon Pilates vježbe za kralježnicu i leđa kod kuće. Yogalife

Video: Pilates kod kuće: u trbuhu i leđima treninga. Ravan trbuh je jednostavno! Pilates bez opreme. Povratak vježba

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pilates: povijest nastankaPilates: povijest nastanka
Glazba za pilatesGlazba za pilates
Pilates: mjere oprezaPilates: mjere opreza
Fitness loptaFitness lopta
Pilates: zdrav način životaPilates: zdrav način života
Callanetics se razlikuje od pilatesCallanetics se razlikuje od pilates
Kako izgraditi leđa?Kako izgraditi leđa?
Sporo pilates težinu brzo gasiSporo pilates težinu brzo gasi
PilatesPilates
Pilates za trudnicePilates za trudnice
» » » Pilates za leđa