LadyVu.com

Pilates za tisak

Pilates za tisak

Josip Pilates razvio je sustav vježbi za vraćanje zdravlja nakon ozljede, pa je složena vježbe pogodne za sve bez iznimke. Njegova tehnika je usmjeren na obuku određeni skup mišića bez intenzivne kardio koji omogućuje 10-15 minuta sjednice pažljivo razmotriti „problematiku”. Na primjer, vježba pilates za tisak utječe na sve mišiće abdomena, uključujući i duboka, što se praktično ne koriste tijekom normalnog treninga.

Sporo i nježne pokrete malo je vjerojatno da bi se odbace težinu brzo, ali pilates može pomoći da izgubite težinu zbog zbijanja mišićnog tkiva, poboljšanje tonusa cijelog tijela. Dakle, ako želite ojačati svoje mišiće, zategnuti i oblikovati bez znojenja kao i aerobik, pilates je sustav za vas. Složeni Pilates vježbi se može obaviti kod kuće, trebate samo udobnu odjeću i tepih.

Kada izvršite sve vježbe, trebali biste pokušati što je više moguće uključiti želudac, kretanje polako i glatko. Pilates je također vrlo korisno za leđa. Zahvaljujući kontinuiranom praćenju pravilan položaj kralježnice tijekom vježbanja, jača mišićni sustav, poboljšava stav i milost.

U nastavku su 6 najučinkovitije vježbe za trbuh pilates. Oni će vam pomoći da dobije tanak struk i trim tisak, radio samo 3 puta tjedno.

Pilates vježbe za ravan trbuh:

modificirani stoOva vježba zagrijavanja trbušne mišiće i priprema ih za daljnji rad. Lezite na leđa, podignite noge i savijte ih u koljenima na 90 stupnjeva. Ruku ispruži uz tijelo, dlanovima prema dolje. Udahnite, izdahnite, podignite glavu i ramena prema gore. Swing ruke gore i dolje kao kak šamara na površini vode. Povratak u početni položaj i opustite se. Ponovite vježbu 10 puta.

izmijenjen sto

uvijanje gore

Noge skupa, Prsti, istakao je, ruku ispruži prema stropu. Udahnite, izdahnite polako rasti sve dok ne sjedne. Pokušajte osjetiti kralježak po kralježak od poda. Tada, baš kao što se polako vratiti u početni položaj. Osjetite svaki kralježak se pritisne na pod i opustiti. Ponovite 10 puta.

uvijanje vrh

Izvlačenje jednu nogu

Podignite glavu i ramena, zategnite lijevo koljeno prema prsima i desnoj nozi, podignite i izvucite prema naprijed, prsti istaknuo. Maksimalna trbuh povukao. Udahnite, izdahnite, povucite lijevu nogu i desno koljeno prislonjen prsa. Promijenite položaj nogu 20 puta.

protežu jedna noga

istezanje noge

Noge prikupljena, koljena savijena pod kutom od 90 stupnjeva. Oružje produžiti prema gore. Udahnite, izdahnite, podignite glavu i ramena, ispravite noge i povući ruku natrag. Pokušajte koliko god je moguće povući ruke i noge. Povratak na početnu poziciju. Vježba se izvodi 10 puta.

istezanje nogu

kovrčav

Sjedi, savijte koljena, kopča ruke tibija, pritisnite bradu na prsa. Na izdisaju, nagnut unatrag, dok noževi ne dirajte mat. Povratak na početnu poziciju. Izvođenje svake vježbe polako, vukući trbušne mišiće što je više moguće.

kovrčav

težak zadatak

Koljena savijena na 45 stupnjeva, stopala pritisne na pod. Na izdisaju, ispraviti lijevu nogu, koljena jedna uz drugu. Istovremeno podignite ruke prema stropu, dlanovi zajedno. Udahnite, podignite izlaznu glavu i ramena, sve dok ruke su paralelno s izduženom nogom. Da se ne vući kroz ruke i ramena. Koristite samo trbušne mišiće. Uprazhenie Ponovite 10 puta, mijenjajući prošireni nogu.

težak zadatak

Video: Pilates za tisak.

Video: Pilates vježbe za tisak

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pilates: povijest nastankaPilates: povijest nastanka
Glazba za pilatesGlazba za pilates
PilatesPilates
Pilates: mjere oprezaPilates: mjere opreza
Pilates: zdrav način životaPilates: zdrav način života
Callanetics se razlikuje od pilatesCallanetics se razlikuje od pilates
Sporo pilates težinu brzo gasiSporo pilates težinu brzo gasi
PilatesPilates
Pilates za mršavljenjePilates za mršavljenje
Pilates za trudnicePilates za trudnice
» » » Pilates za tisak