LadyVu.com

Pilates trening sustav

Pilates sustav obuke

Vjerske stvari su stvorene isključivo iz srca. I u slučaju pilates - sustav koji je popularan za gotovo 100 godina, zvijezde filmske industrije, profesionalni sportaši i jednostavno one koji žele pronaći zdravlja i ljepote u istoj dvorani, izvorno dizajniran dječak - ružno pače, umorni od trpi poruge u razredu.

priča

Josip pilates je bio sin grčkog kaskadera i Nijemci Naturopat liječnika. Otac zadovoljan underworking i individualne satove s dečkima iz bogatih obitelji i dom pilates postojala na malom, ali stabilnom majkom plaća.

Glad, hladnoća, urođena vitkost dovela je do činjenice da je za deset godina tvorac sustava obuke pilates Već sam imao brojne „odraslim” bolesti.

I 12 godina dogodilo sudbonosni događaj - malo pilates vratio kući u suzama i rekao mu je otac maltretiraju djecu na njega. On je odgovorio da ovisi samo o sebi, što će biti i kako će se ljudi odnose na njega.Već kao tinejdžer Joseph Pilates razvio je sustav vježbi koji mu dozvoljeno da zaradite umjetnikovu model za liječnika, anatoma, bili su tako dobro razvijena i može se vidjeti sve svoje mišiće.

Podrijetlo pilates

Josip prvi premješten u Englesku, a zatim pogodio njemački logor za vrijeme rata, i to samo u 20-ih, on je preselio u Ameriku, pronašao put do velikih postignuća.

Nakon što je stavio sve što je učinio, on je otvorio svoj prvi dvoranu, a zatim i drugi, treći ... Sustav pilates zanima u muškaraca za kojeg je rehabilitacija nakon ozljede, sportaši i glumci.

prednosti pilates

Pilates sustav vježbe će osjetiti razliku od svog prošlog života već više od 10 sjednica, učinak 20 sati će biti zapaženi i okolinu, a nakon 30 - da ćete biti savršen. Pa rekao sam Josip pilates.

U Pilates razvio sve sitne mišiće, postojanje kojih niste bili svjesni prije. Učinak se postiže posebnim simulatora, koji se stalno moraju držati ravnotežu. Osim toga, to je - učvršćivanje. Vi se protežu svoje ligamente, te ako ih ne daju izgubiti pokretljivost.

Pilates - to držanje. Želite li bez oklijevanja nositi haljine s izrezima na leđima - Dobiti ih i ojačati leđa.

vježbe

Sada posuđuje izravno poboljšanje praktične strane Pilates sustava.

 1. Lezite na leđa, ruke na trbuhu, leđima prislonjen na pod. Vršimo disanje tehnike - disati zbog četiri, napuhavanja trbuha, a izdahnuti povlačenje trbuh.
 2. Stavite jednu ruku iza glave, a drugi ostaje u želucu. Udahnite dva brojanja, izdahnuti podignite gornji dio tijela.
 3. Mi podići obje noge, koljena pod pravim kutom. Ruke drži na stražnjoj strani bedara, podignite gornji dio tijela i zadržati poziciju. Drži ruke na noge, povucite ih prema naprijed, noseći tri elastičan pokret.
 4. Ispravite noge, napravili smo krug s rukama i zaustavio se. Vratite se na položaju s koljenima.
 5. Naizmjence savijati koljena i torzo su izvučeni na njih. Ramena cijelo vrijeme podigao iznad poda, donjeg dijela leđa pritisnuta na podu, trbuh napet.
 6. Po prethodnoj vježbi dodavanja rotaciju s rukama iza glave.
 7. Spustite noge na podu, ispružio noge i ruke, udahnite, izdahnite. Povišena gornju polovicu debla na nogama, broje do dva, natrag u početni položaj.
 8. Povukao je koljena na prsa.
 9. Noge podići vertikalno podizanje gornjeg dijela tijela, udisajnog brzo podići ruke, s dlanovima prema gore izdah - izostaviti dlanovima prema dolje.
 10. Mi donji dio tijela na podu, noge podigao. Izostaviti jednom nogom na podu, druga je okomita. Ruke su mu se stiskala na povišenom nogu, podignite tijelo, održavamo tu poziciju. Promjena noge.
 11. Noge prikupljena vertikalno savijanjem noge u pak, posegnuti za koljena savijena.
 12. Noge podignuta, ramena opuštena. Mi radimo stopala krug, ispuštajući ga i savijanje. Mi radimo kazaljke na satu i smjeru kazaljke na satu.
 13. Savijte koljena i spustite kukove na podu. Otkinuti lavor s poda na udisati i uzdisati je izostavljen.
 14. Ispraviti noge, izvukao jedno koljeno u prsima, ruka ravno - povući.

Video: pilates. Skup vježbi za obavljanje kod kuće.

Video: Pilates i Yoga za početnike Lekcija 5 Firsova Katarine!

Video: pilates (pilates). Vježbe za mišića korzeta natrag! Gledajte na vježbama layn.Back

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pilates: povijest nastankaPilates: povijest nastanka
Glazba za pilatesGlazba za pilates
PilatesPilates
Pilates: mjere oprezaPilates: mjere opreza
Pilates: zdrav način životaPilates: zdrav način života
Callanetics se razlikuje od pilatesCallanetics se razlikuje od pilates
Sporo pilates težinu brzo gasiSporo pilates težinu brzo gasi
PilatesPilates
Pilates za mršavljenjePilates za mršavljenje
Pilates za trudnicePilates za trudnice
» » » Pilates trening sustav