LadyVu.com

Pilates: vježba

Pilates vježbe program

Imamo dan-to-day živi u stalnom vrtlogu događaja, stresa i nedostatka vremena za vlastite potrebe. Počevši način da psihički i fizički zdrav život sa sportom, redovitih i nenametljiv, tijekom vremena tijelo će se baviti i sam problemima. To će zahtijevati zdrave hrane, postaju otporne na stres i, još važnije, da se nastava tjelesne aktivnosti kod kuće će biti prilika da se sami sa svojim mislima i osjećajima, opustiti od gužve i buke okoliša. Pilates kod kuće - to je upravo ono što je potrebno kada postoji hitna potreba za polumeditativnom stanju i htio bih zategnuti problematična područja!tijekom treninga pilates vi razviti u isto vrijeme najveći broj mišića, radi sve polako, glatko, bez trzaja u kontroli disanja i koncentracije na poprečne trbušne mišiće. Oni su, prema kreator - a Josip pilates su tjelesne konstitucije, koje podržava stav. Pilates sustav nije dizajniran za dizanje pojedinih mišićnih skupina, čime se obavlja niz vježbi Pilates, postupno će obnovljena, gomilaju unutarnje energije i, naravno, poboljšati lik.

Sada razmislite o pilates vježbe kod kuće. Sve vježbe treba ponoviti 10-15 puta.

 1. Sjednite na pod, savijte koljena. Kopča ruke bokovi, noge na podu. Udahnite, kruna su sastavljeni, noge podigli na potkoljenici okomito na pod, bez pomicanja ruku. Pričuvna pozicija u 20-ih. Sljedeći odiše, trbuh se povukao natrag zaobljena, odgođen 20c. Zatim udišemo, izravnajte leđa i ponovite kompleksa.
 2. Pilates prednosti
 3. Sjednite na strani s koljena savijena. Desna ruka - ravno na 15cm od desnog bedra podržava. Stavi lijevu ruku na lijevom boku, palmino gore. Guranje s desne strane, izravnati tijelo, podižući bokove od poda, a njegova lijeva ruka diže. Održavanje pozicije bez ometanja glatka disanje. Izdahnite, vraćamo se u početni položaj. Možete komplicirati vježbe, što uvijanje lijeve ruke savijena pod desnog bedra. Zatim ponovite na drugu stranu.
 4. Pilates programa
 5. Stanite uza zid, udaljenost - oko jedan korak. Povratak naslanja na zid, a noge savijati kao da sjedi. Ruke izvukao ispred njega. Leđa je glatka i ne odvajaju se od zida, zadržati prvu poziciju 20c i poboljšanje, povećajte vrijeme u minutu. Noge su jako bolesni, ali prednosti vježbanja i pilates je povećanog opterećenja na bedrima i stražnjici.
 6. Pilates kontraindikacije
 7. Izvedite „Poza bar”. Početni položaj - stoji na sve četiri, laktovima prislonjen na pod. Pri disanju, naizmjence vuče noge, stavio ih na prste, noge stisnute. Tijelo je trajala u jednom nizu. Opušteno dah. Zatim izdahnite, kap glavu i podignite kukove. Pričuvna pozicija u 20-ima, SP leđa.
 8. Pilates kod kuće
 9. Izvodimo vrlo korisno za donje tisku kovrčav. Ležeći na leđima, ruke iza glave položili. Koljena zavoj, podignite okomito, u isto vrijeme, uzimajući lopatice i glavu s poda. Mi smo izvučeni desni lakat na lijevom koljenu, koje smo ispraviti. Vratite se na SP - koljena okomito na pod, lopatice s poda, ponovite vježbu s lijevom rukom. Lijevo koljeno usmjeruje na desnom nogom.
 10. Pilates kod kuće
 11. IP - sjedi na podu, protiv laktova, koljena savijena, prsti lagano dotakne pod. Udahnite, proširite svoje koljena s desne strane, uzimajući čarape. Mi izdišete - ispraviti vaše noge dijagonalno prema tijelu. Disanje u, povratak na SP, a zatim ponovite na drugoj strani.
Sustav pilates

Pilates program sadrži gotovo bez kontraindikacija. Ako to ne učinite vježbe kroz snagu i postati pridržavati pravilnog disanja, kao što je opisano u kompleksu, samo poboljšanje vašeg lica zdravlje.

Video: Pilates: kompleks za 10 minuta [fitness djevojka]

Video: klasični pilates - dnevni program vježbanja

Video: Pilates vježbe program

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Glazba za pilatesGlazba za pilates
PilatesPilates
Pilates: mjere oprezaPilates: mjere opreza
Pilates: zdrav način životaPilates: zdrav način života
Callanetics se razlikuje od pilatesCallanetics se razlikuje od pilates
Sporo pilates težinu brzo gasiSporo pilates težinu brzo gasi
PilatesPilates
Pilates za mršavljenjePilates za mršavljenje
Pilates za trudnicePilates za trudnice
Pilates: što očekivati ​​od nesamostalnog radaPilates: što očekivati ​​od nesamostalnog rada