LadyVu.com

Pilates za mršavljenje

Pilates za mršavljenje

Sada sve više i više popularnost dobiva posebnu vrstu fitness - pilates. Za razliku od tradicionalnih fitness, pilates u našoj zemlji je poznato nije za svakoga. Dok je u inozemstvu, ova tehnika se često koristi za potpuno različite svrhe. Zašto je jedinstven, i da li postoje bilo kakve mogućnosti Pilates za mršavljenje? To će biti objašnjeno u ovom članku.

Što je pilates?

Kao što je spomenuto, Pilates - je poseban oblik tjelovježbu, koji je karakteriziran spor i glatke pokrete značajnoj koncentraciji, disanje i više. Neki čak tvrde da je pilates - kombinacija fizičkih i mentalnih vježbi.

Mogu li izgubiti na težini radi pilates?

Odgovor je ljudi koji čine Pilates: „Naravno da mogu!” Ali još uvijek to vrijedi reći da je ovaj skup vježbi je dizajniran ne za mršavljenje, a za sveukupno poboljšanje ljudskog tijela. Gubitak suvišnih kilograma - to je rezultat maloljetnika, ali stvarno, uz pomoć pilates možete izgubiti težinu. I pilates treneri kažu da je gubitak težine je potrebno samo 10 minuta treninga dnevno. Slažem se, to je puno lakše nego ići u teretanu. Možda je to razlog zašto Pilates za mršavljenje pod nazivom „lijeni aerobika.”

Iz gore navedenog ženskog čitač ne može biti jasno kako bi to moglo biti. Samo 10 minuta pilates dovoljno za mršavljenje? Kao bajka, zar ne? Dakle, odmah bi pojašnjenje da ako je cilj da se stavi da je gubitak viška težine, a zatim istodobno s treninga ćete morati revidirati svoje prehrane.

Kako pilates pomaže da izgubite težinu?

Ako ste još uvijek u dvojbi, to pomaže da izgubite težinu li pilates, pa da vidimo kako to funkcionira.

Pilates kombinira vježbe koje se fokusiraju na mišiće u središnjem dijelu tijela. Na one koji su kukova, pritisnite prsima. Naime, u tim područjima, i usredotočiti se najveći dio viška težine. I ovdje postaje jasno kako je težina gori. Osim toga, vrlo je važna prednost koristeći ga za mršavljenje pilates je glatka i postupno. Tijekom jednog treninga vaše tijelo sagorijeva u prosjeku oko 300 kalorija, što je znatno manje nego, na primjer, aerobika ili plesnih vježbi. To opterećenje nije pogodno za brzo mršavljenje. A ako je gubitak dodatnih kilograma je spor, ali još uvijek s općim jačanjem svih mišića u tijelu, osim vitke linije i blagostanja te liječi svoje tijelo.

slimming Vježbe

Pilates, kao i svaki drugi restorativnih vježbe nisu usmjerene na svakom zasebnom prostoru, a za sve, bez izuzetka, dio tijela. Se može učiniti, naravno, usredotočiti na najproblematičnije područje, ali ne obratite pozornost samo na nju.

Svi Pilates vježbe za mršavljenje mogu se podijeliti u sljedeće skupine:

  • vježbe za prsa;
  • vježbe za noge i bedrima;
  • vježbe za struk i pritisnite.
Da li pilates za izgubiti težinu

Uz sve odvajanje vježba se može podijeliti na temelju korištenja određenih atributa tijekom vježbanja (gimnastika štap fitbol, ​​obuka, itd)

On je rekao da je pilates sastoji od više od 500 različitih vježbi, od kojih svaki obavlja svoju funkciju. Odabrani vježbe trener temeljiti na cilj koji ste postavili za sebe, kao i svoje fizičko stanje i kontraindikacije (iako je potonji su vrlo rijetko). To možete učiniti kako samostalno iu skupinama. Međutim, na prvi pogled je vrijedno rade vježbe pod nadzorom trenera. Inače nije rijetkost soj, pa čak i ozljede.

Ovdje su neki primjeri Pilates vježbi su na snazi ​​za mršavljenje.vježba 1

Početni položaj (SP): noge ramena width apart, ruke na strani prednje noge, ramena opuštena.

Izvođenje vježbe (CAP): Obavlja naprijed savijati, savijanje koljena te ih širiti malo po strani. U tom slučaju, pete dodiruju pod, leđa savija prema naprijed, ruke klizanje preko noge. Ako se pravilno obavljeno, prsima je između koljena vježbe. Povratak u početni položaj obavljanjem otklon natrag natrag, i dovođenje ramena ispred njega.

vježba 2

IP: Noge skupa, ruke su spušteni.

VP: izvesti savijanje prema naprijed, pokušajte dotaknuti pod s rukama bez savijanja koljena. Zatim, bez mijenjanja položaja, učiniti korake 2-3 ruke prema naprijed (glava ide dolje, stražnjice su na vrhu). Zadržavaju u tom položaju 10-20 sekundi. Bacite stražnjicu na pod, podignite glavu gore (ne savijanje leđa). Ostanite u položaju na10-20 sekundi. A onda sve obrnutim redoslijedom. Podignite stražnjicu prema gore, spusti glavu, popraviti položaj. Ponovite 25 puta. Nakon ovog koraka, pruži noge. Polako se vratili na SP.

vježba 3

SP: Stanite na sve četiri, a glava mu paralelno s podom.

VP: podiže desnu ruku i drži ga ispred sebe i ispraviti lijevu nogu. Fiksni položaj i vratio se u SP. Zatim prebaciti ruku i nogu.

vježba 4

IP: Lezite na lijevu stranu, lijevu ruku podići, glava mu leži na ruci. Podiže noge na 15 cm iznad poda.

VP. Olovo stopala prema naprijed do okomitog položaja s tijelom, da ih širi neznatno. Povratak na SP. Ponovite 25 puta. Leći na desnu stranu i ponovno učiniti vježbe.

vježba 5

PI: Kako Vježba 4

Pilates vježbe za mršavljenje

VP: kako saviti koljena i stavio ih naprijed. Ispraviti vaše koljena, izravnati noge da se formira pravi kut s tijelom. Vi savijte noge i vratiti se na SP. Izvođenje 25 puta, a zatim isto ponovite na desnoj strani.

vježba 6

IP: Lezite na lijevu stranu. Lijeva noga savijena u koljenu i krenuti natrag.

VP: Na temelju lakat lijeve ruke i desne noge, podignite tijelo. Desna ruka prilikom donošenja gore. Izvođenje 15 puta, a zatim promijenite položaj tijela na drugu stranu.

vježba 7

SP: Uzmi fitbol, ​​stopala u širini ramena, odstupati natrag (kut nagiba od oko 150 stupnjeva), prednji ruku ispraviti.

VP: Ne držite podršku, lift natrag do okomitog položaja. Fiksni položaj i naginje natrag. Ponovite 25 puta.

Video: Pilates za početnike mršavljenje

Video: pilates - vježbe za mršavljenje

Video: Lijepa guza i tanak kukova | Pilates za mršavljenja

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pilates: povijest nastankaPilates: povijest nastanka
Glazba za pilatesGlazba za pilates
Pilates: mjere oprezaPilates: mjere opreza
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Pilates: zdrav način životaPilates: zdrav način života
Callanetics se razlikuje od pilatesCallanetics se razlikuje od pilates
Sporo pilates težinu brzo gasiSporo pilates težinu brzo gasi
PilatesPilates
Pilates za trudnicePilates za trudnice
Pilates: što očekivati ​​od nesamostalnog radaPilates: što očekivati ​​od nesamostalnog rada
» » » Pilates za mršavljenje