LadyVu.com

Pilates kod kuće

Pilates kod kuće

Godine 1920., Josip pilates je dao svijetu jedinstveni skup vježbi, koja je dobila ime po njemu i dizajniran posebno za fizički rehabilitirati ljude koji su pretrpjeli tijekom rata. U prošlosti to je bio gotovo kompleks stoljeća smatra se iz različitih kutova i došao do zaključka da je to dobro za tijelo gotovo sve. Zadatak tako jednostavna da pilates mogu prakticirati kod kuće.

Pilates kod kuće: načela i pravila

Pilates kod kuće je najbolje učiniti nakon nekoliko posjeta grupne nastave: to omogućuje i Neu ~ enje da pravilno izvoditi vježbe i ne izgubiti važne stvari, što nije tako malo. Izvođenje pilates vježbe na vlastitu, sjetite se sljedeća pravila:

  1. Prvo i najvažnije - strogo slijediti disanje. Disanje mora biti hranjenja, obraćajući posebnu pozornost na širem otkrivanja rebara na inspiraciju. Kao što uzdisati, bdjeti vanjska strana za smanjenje trbušne mišiće.
  2. Sve lekcije morate obratiti pozornost na činjenicu da je vaš press bila napeta.
  3. Obratite pozornost na detalje - sve su značajne, a to je tu je cijela točka kompleksa.
  4. Važno je da se navikne na sve klase držati svoje glave strogo ravno - ne okreće nisu dopušteni.
  5. Naviknuti se osiguralo da je kralježnica je izvukao. Što je veća udaljenost između kralježaka je fleksibilniji i mobitel od leđa.


Teško je samostalno obavljati sve u redu - korištenje video kazete ili posjetite Pilates, gdje vježbe za leđa i takve stvari će objasniti instruktora.

Pilates vježbe za početnike

Osnova Pilates čine osnovne vježbe koje su važan dio kompleksa. odučiti samo njihovu izvedbu, možete premjestiti na složenije mogućnosti.

  1. Uvijanje. Sjednite na pod, ispružite noge ispred sebe, stavila ruke na bokove. Zatim savijte koljena i shvatiti noge ispod njih. Noge moraju čvrsto stajati na podu. Polako se spustite na pod, osjećajući kralježak po kralježak, a zatim se polako. Glava i vrat bi trebao biti nastavak kralježnice, nije potrebno rotirati ili nagnuti bradu. Ponoviti 5-6 puta bez pauze.
  2. Istezanje. Lezite na leđa, povucite ruke slobodno uz tijelo, noge lagano savijene u koljenima. Kopča ruke gležnjeve, podignite noge gore, koljena sastavljen na prsa. Glava i ramena povucite na izdisaju. Spustite noge dolje i istovremeno s ispruženih ruku, pošaljite ih na udisaju. Ponoviti 6-8 puta.
  3. Naizmjence protežu. Lezite na leđa, povucite ruke slobodno uz tijelo, noge lagano savijene u koljenima. Noge podignite, gurati na prsima. Javi se ispod koljena lijeve noge i ruke zategnuti mu u ovom trenutku povući svoju desnu nogu prema gore. Otkinuti ramena s poda i vuče na koljena prema dolje. Nakon toga, prebacivanje noge. Ponovite za svaku nogu 6-8 puta.
  4. Pilates vježbe za početnike
  5. Ljulja. Sjednite na pod s leđa ravna, a kralježnica je pružio, glava se zaustavio, noge savijene u koljenima, stopala - na podu. Kopča ruke noge ispod koljena, puno povlačenje u želucu, dok osjećaj da je vaš pupak bliže kralježnici. Zategnite mišiće leđa, oko njega, i polako, pažljivo, kralježak po kralježak, pasti na ramenima. Na ljuljački u suprotnom smjeru, ali ne na štetu inercije, i ulaže napore. Kada se vratite u početni položaj i leđa će biti ravno opet, povucite glavu. Bez prekida, ponoviti 5-6 puta.

To je ove vježbe će vam pomoći svladati Pilates kod kuće. Kada ste u mogućnosti da ih obavljati ispravno, to će značiti da možemo krenuti dalje i učiti druge sustave.

Video: Savršeno tijelo joga, pilates. Vježbe koje se mogu obavljati kod kuće

Video: Pilates za kotao u kući. Pilates lekcije

Video: Pilates kod kuće Dan 28 / Pilates kod kuće / 28 dana

Video: Pilates kod kuće | Trening bez opreme

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pilates: povijest nastankaPilates: povijest nastanka
Glazba za pilatesGlazba za pilates
PilatesPilates
Pilates: mjere oprezaPilates: mjere opreza
Pilates: zdrav način životaPilates: zdrav način života
Callanetics se razlikuje od pilatesCallanetics se razlikuje od pilates
Sporo pilates težinu brzo gasiSporo pilates težinu brzo gasi
PilatesPilates
Pilates za mršavljenjePilates za mršavljenje
Pilates za trudnicePilates za trudnice
» » » Pilates kod kuće