LadyVu.com

Vježba na fitball mršavljenje

vježbe na fitball mršavljenje

Kad se to čudo lopta je uključen samo ljudi s ozljedama kralježnice. Danas, zahvaljujući njemu, mnoge žene su postale vlasnik veličanstvene forme. Da, opet se govori o fitball.

Poznato je da postoje mnogi skeptici koji treniraju sa fitball gleda sa sumnjom. Današnji skup vježbi na fitball smo grupi, tako da su čak i skeptici to radi izgleda nije jednostavan zadatak.

Mršaviti na loptuU klasi na fitball dijeta uključuje niz programa usmjerenih na sve skupine mišića, a za svako područje tijela. Tradicionalno, možemo početi s donjeg dijela tijela. Dakle, nogu vježbe na fitball:

 1. Leći bočno na fitness loptu, uhvatio rukama. Noge trebaju biti ravne. Mi pokušavamo podići obje noge i držati ga na maksimalnu moguću visinu. Na svakoj strani radi od osam do deset ponavljanja.
 2. Ležati na podu. Noge savijene u koljenima, potkoljenice paralelno s podom. Između nogu držite fitball i polako napraviti naginje u jednom smjeru, a zatim u drugom smjeru.
 3. Ostati ležeći na leđima, noge staviti na loptu. Ni u jednom trenutku možemo podići stražnjice i donjeg dijela leđa prema gore, kap dva računa. Opet, važno je napraviti vježbu polako.
 4. Postavite fitball između leđa i zida. Ruke ispred grudi. Komplicirati možete uzeti budaletina. Polako čučanj i stand up. Tijekom vježbe, držati kukova na najnižoj točki paralelno s podom. Usput, ove vježbe su velika podrška oblik stražnjice.

na fitball vježbe za tisak nije manje raznolika. Plus, ljuljačka čak i najmanji mišiće kao mi smo uvijek u nestabilnom položaju.

 1. Lezite na fitball. Leđa, ramena trebaju dodirnuti loptu. Noge ramena width apart. Pokušajte usvojiti stav koji će vam pomoći držati noge ravnotežu. Svaki drugi račun podići i spustiti torzo. Vježba se provodi barem 12 puta. Pokušajte povećati opterećenje na dnevnoj bazi.
 2. Uzmi naglasak u ležećem položaju, stopala stavite na fitball. Vježba je da kotrljati loptu noge tvore kut od 45 stupnjeva. Ova vježba također trenira mišiće leđa.
 3. Ova vježba je slična prošloj. Kleknuti na rukama i fitball. Pri udisaju pokušati vratiti loptu tvori kut od 45 stupnjeva, uzdisati natrag u svoj prvobitni položaj.

Pritisnite na fitball ljuljanje dovoljno brzo. To ćete primijetiti već nakon dva do tri tjedna svakodnevne obuke. Ako pritisnete kocke neće vidjeti malo masnoće, u ovom slučaju također je potrebno sljedeće vježbe na fitball mršavljenje:

 1. Ležati na podu, između Stupas držati fitball. Malo Noge za podizanje preko njihove lijevo i desno, gore i dolje. Budite dovoljno težak, tako da bi trebao početi s deset sekundi.
 2. nastava na fitball mršavljenje
 3. Lezite na fitball bočno. Desna ruka treba sjesti na pod, noge ravno u isto vrijeme. Tri računa podići nogu i niže. Nakon deseti put ponovite vježbu sa drugom nogom.

Istezanje na fitball

Svaki puni trening morate završiti istezanje, kako ne povrijediti mišiće i dobiti lijep oblik. Dakle:

 1. Ležati na podu, noge na fitball. Podignite visoko desnu nogu. Spustite ga prvo desno, pa lijevo. Pobrinite se da se noge ne savijati u koljenima. Ista akcija i nastaviti s lijevom nogom.
 2. Lezite na fitball trbuh. Ruke i noge sjesti na pod. Podignite desnu ruku i lijevu nogu. Držite ravnotežu. Zatim slijedi istu radnju s lijeve strane i desne noge.
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fitball gimnastika u vrtićuFitball gimnastika u vrtiću
Fitball za djecuFitball za djecu
Najbolje vježbe za mršavljenjeNajbolje vježbe za mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Fitness lopta - vježbe za mršavljenjeFitness lopta - vježbe za mršavljenje
Kako ukloniti masnoće sa strane?Kako ukloniti masnoće sa strane?
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball mršavljenjeFitball mršavljenje
» » » Vježba na fitball mršavljenje