LadyVu.com

Vježba na fitball trbuh mršavljenje

vježbe na fitball trbuh mršavljenje

Oni koji žele postati vlasnik lijep i ravan trbuh se preporučuje da obratite pozornost na djelotvorno ostvarivanje na fitball. Postoje mnoge vježbe se provode uz pomoć lopte, od kojih možete stvoriti kompleks, pogodan za kućnu uporabu.

Skup vježbi na fitball mršavljenjeVježba treba ponoviti 15-20 puta, a na nekoliko pristupa. Važno je redovito podizanje tereta, i za promjenu vježbe, tako da mišići ne koriste i ne prestaje reagirati. Važno je da ne pumpa fitball dok se ne zaustavi.

Učinkovito vježbanje na fitball Slimming trbuh:

 1. kovrčav. Najpoznatiji i učinkovite vježbe za obavljanje koje ostanu na loptu natrag i spusti noge, tako da su mu koljena imao pravi kut. Križaju ruke na prsima i slijedite uvijanje. Važno je naći položaj koji vam omogućuje da zadržite ravnoteža. Za povećanje opterećenja, između koljena bi trebala patiti valjane valjkom ručnik.
 2. vježbe na fitball Slimming zhivota1
 3. tijelo savijanje. SP - noge stavi na loptu, ali ostatak ruke na pod, uzimajući položaj „trake”. Cilj - približavanje fitbol sebi savijanjem tijelo da tvore kut od 45 stupnjeva, a naglasak na prste. Nakon toga vratite se na SP.
 4. vježbe na fitball Slimming zhivota2
 5. „Skijaš”. Uzmi SP kao u prethodnoj vježbi na fitball trbuhu, tako da je samo stavio širinu stopala ramena Apart. Zadatak - za obavljanje role u jednom smjeru, a zatim drugi, spuštanje nogu dolje, ali ne i stavljajući ga na pod. Imajte na umu da je taj potez trebao biti samo zdjelice. Važno je disati na normalnim tempom.
 6. povlačenjem koljena. SP - stajati za šankom, ali ovaj put samo trebate staviti ruke na loptu, stisnuvši ih u dvorcu. Zadatak - u brzom tempu povući loptu pa lijevo, pa desno koljeno.
 7. vježbe na fitball Slimming zhivota4
 8. Advanced „bicikl”. Samo sam htjela reći da je ova vježba je teško izvesti, ali veliki rezultat. Postavite se na podu, ruke zaključana u dvorcu i slajd iza glave, laktovi pokazujući u različitim smjerovima, između stopala i držati loptu. Noge podići, a zatim povucite ruku suprotan do koljena.
 9. vježbe na fitball Slimming zhivota5
 10. Koso savijanje na fitball. U ovoj vježbi, za žene da sudjeluju fitball mišiće-stabilizatore. Na loptica laži želucu, protegnuti noge i stavite prste na podu. Ruke u glavu zaključavanje. Zadatak - podići gornji dio tijela od ramena feetball i skrenuti lijevo, a zatim se vratiti na SP. Ponovite na drugu stranu.
 11. vježbe na fitball Slimming zhivota6

Video: Fitball vježbi za mršavljenje trbuh

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fitball gimnastika u vrtićuFitball gimnastika u vrtiću
Fitball za djecuFitball za djecu
Najbolje vježbe za mršavljenjeNajbolje vježbe za mršavljenje
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Fitness lopta - vježbe za mršavljenjeFitness lopta - vježbe za mršavljenje
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball mršavljenjeFitball mršavljenje
Vježba Ball za fitnessVježba Ball za fitness
» » » Vježba na fitball trbuh mršavljenje