LadyVu.com

Nastava na fitball mršavljenje

nastava na fitball mršavljenje

Fitball izvorno je skovao za rehabilitaciju nakon primitka ozljede kralježnice, ali danas se koristi za različite treninga. Vrlo popularan klase na fitball za mršavljenje koje su idealne za kućnu uporabu. Učinkovitost takvog treninga zbog povećanog opterećenja, a to se događa zbog činjenice da osoba mora dodatno održavati ravnotežu. Vježba pomaže da pumpa sve od glavnih mišića koji vam omogućuje da stvorite prekrasan siluetu.

Složeni studije o fitballPrije nego što smatramo tehniku ​​izvođenja popularne vježbe, važno je odabrati ispravnu veličinu loptu. Da biste to učinili, morate sjesti na fitball i vidjeti da li se kukovi su paralelno s podom, a donja noga bi trebala biti okomita na nju. Prije prelaska na vježbi ne zagrijati zagrijati mišiće. Svaka vježba je najbolje ponoviti u nekoliko pristupa, radi 15-20 ponavljanja.

Nastava na loptu fitball vježbe mogu uključivati:

  1. Obrnuti škripanje. Ova vježba daje dobar vježba na trbušne mišiće, ruke, noge i stražnjica. SP - Stavi ruke na podu i noge na loptu da se zaustavi pao na čarapama. Držite leđa ravno, izbjegavanje depresije. Važno je zadržati ravnotežu. Zadatak - gore podignite stražnjicu, pa okretanje podkatyvaya fitball njihove ruke. Važno je učiniti sve samo kroz napore tiska. Pokušajte pletenica, tako da je povratak bio gotovo okomito na pod. Zadržite nekoliko sekundi, a zatim se vratiti na SP.
  2. Složeni studije o fitball
  3. Podizanje noge na bočnoj traci. U klasi na fitball za djevojke je potrebno uključiti ovu vježbu jer pruža veći dio tereta na mišiće nogu, ali i drugi mišići su napeti. IP - Lezite bočno na loptu, uhvatio rukama, koji će održati ravnotežu. Važno je da je tijelo u uspravnom položaju, a ne obasuo u različitim smjerovima. Zadatak - udišući podignite gornji nogu paralelno s podom, a zatim ga spustite dolje.
  4. nastava na fitball za tisak
  5. Bočno uvijanje. Nastava bi trebala uključivati ​​vježbe o fitball za tisak. SP - noge stavi na loptu, ali koljena trebaju biti u zraku, a ruke su mu ostali na podu. Zadatak - zategnuti noge sebi, usmjeravaju ih na jednu stranu. U ovoj vježbi, gornji dio tijela mora mirovati. Nakon toga vratite se na SP i ponovite na drugu stranu. Učinite sve što je u slow motion, iskusiti rad mišići.
  6. fitball klase za djevojčice

Video: vježbe za gubljenje težine kod kuće s fitball

Video: vježbe za bedra i stražnjice na fitball

Video: Elastični bedra i ravan trbuh. Vježbe s fitball [Workout | Bilo u obliku]

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Fitness lopta - vježbe za mršavljenjeFitness lopta - vježbe za mršavljenje
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball za trudniceFitball za trudnice
Fitball mršavljenjeFitball mršavljenje
Vježba Ball za fitnessVježba Ball za fitness
» » » Nastava na fitball mršavljenje