LadyVu.com

Fitball za djecu

fitball za djecu

Nastava na fitball popularan i danas u gotovo svakom klubu zdravlja. S obzirom na činjenicu da je lopta ima različite veličine, što je predviđeno za obuku i žena i djece, koji se mogu rabiti s fitball je već drugi mjesec života. Naravno, uz pomoć roditelja.

Ovi razredi će pomoći bucmast dječak razviti vestibularnog aparata, vježbe na fitball bi beba fleksibilniji i sport, jačanje mišića leđa. Mnoga djeca se dogoditi probavne probleme - lekcije s djetetom o fitball, zahvaljujući pritisku loptu na trbuh, opustiti trbušne mišiće i smanjiti mišićnu podtonove dijete. Fizički aktivnost pomoći će vaše dijete brzo shvatiti ovaj svijet, jer je njegov razvoj će u potpunosti biti poboljšana.

Vježba na fitball za djecu

O djetinjstvu fitball danas znam iz prve ruke. Neki zaustavlja ne znajući kako pravilno i sigurno osposobiti dijete da na sličan loptu. Danas ćemo vam predstaviti mali set vježbi za tots.

Beba i do šest mjeseci potrebna posebna opterećenja. Čak i obična meškoljenje dostaviti djetetu puno zabave. Tako, na primjer, možete staviti bebu na trbuh, tako da svi dijelovi tijela umotana fitball, i polako njihati na loptu dijete. Usput, na ovakvu vježbu, možete eksperimentirati - staviti bebu na leđima ili sa strane. Samo odaberite za sebe prikladan način za podršku.Vrlo mala djeca vole vježbati „proljeće”. Sjedeći na fitball i drži bebu na leđa, ne njihati gore-dolje. Možete s različitim intenzitetom.

Jog refleksi također trebaju biti osposobljeni. Stavite bebu na kauč i noge staviti fitball. Dijete, osjećaj podrške bit će instinktivno odbojan.

Fitball za našu djecu kralježnice također je od velike važnosti. To opuštanje, kao što je gore spomenuto, i trenirao mišiće leđa. A za čovjeka koji tek počinje hodati, vrlo važnu kičmenom otpor. Za razvoj mišićnu aktivnost, svaki dan pokušati staviti bebu natrag na loptu i drži oko struka, fitball kotrljati naprijed i natrag. Intenzitet u isto vrijeme može biti bilo što.

Vježba nakon šest mjeseci

Razredi s djetetom na fitball nakon šest mjeseci života ima više raznolik. Dakle, stavljajući bebu ispred lopte i uzimajući pero, možete ga povući na fitball. Vježba će donijeti više zabave, ako su vaše omiljene pjesme mrvice.

Nećemo dobiti okrugli i skokovima koje razvijaju mišiće nogu. Da biste to učinili, pokušajte dobar pinch fitball. Na primjer, između nogu i zida. Stavljanje djeteta i naučiti ga skočiti. Možete spojiti ugodno s korisnim. Paralelno s tim, trening reci pjesme, da ste uspješno posposobstvuete razvojni ritam svog potomstva.

Po želji, posuti neke male igračke u sobi. Postavite dijete na fitball rasprostire licem u objekte i pratiti proces, držeći dijete za noge. To je prilično zabavno vježba za dijete. Koje ran za objekte, to masaže vaš želudac i protežu mišiće leđa.

Gimnastika na fitball

Fitball za djecu

Fitball gimnastici za djecu je korisno i zanimljivo. Ali kada kupujete loptu uvijek obratiti pozornost na njegovu kvalitetu. To ne bi trebao biti previše mekan ili tvrd. I unatoč činjenici da je fitball je za djecu, to bi trebao izdržati težinu do 300 kg.

Obratite posebnu pozornost na šavova i pin, oni moraju biti dobro skrivena. Uostalom taj detalj će zaštititi vaše dijete od ogrebotina i ozljeda. Usput, ne brini se prašina držeći loptu fitball kvaliteta materijala ima antistatička svojstva, što je velik utjecaj na njegovu čistoću.

Video: Trening s fitball za djecu. Jutro sa Provincija 12/09/2014 GuberniaTV

Video: Fitball za djecu

Video: fitness fitball za djecu u srcu Eos

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Nastava na fitball mršavljenjeNastava na fitball mršavljenje
Fitball gimnastika u vrtićuFitball gimnastika u vrtiću
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Lopta za novorođenčadLopta za novorođenčad
Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljiveFitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive
Fitball, što je to?Fitball, što je to?
Fitball za trudniceFitball za trudnice
» » » Fitball za djecu