LadyVu.com

Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive

Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive

Nije mnogo vremena prošlo otkako su liječnici vjerovali trudnice gotovo privremeni invaliditet i osjetio da su oni samo trebaju apsolutnu tišinu. Mnogi ljudi još uvijek nisu u stanju promijeniti svoje stavove.

Međutim, brojna istraživanja su pokazala da su žene koje vježbaju tijekom trudnoće bila u mogućnosti roditi djecu koja imaju veći vitalni organi.

Posebne iznimke mogu napraviti one slučajeve u kojima su tijekom trudnoće je sve vrste komplikacija. Međutim, ako je vaša trudnoća je još uvijek ide dobro, ne pokušavajte odustati vježbe.

Dakle, ono što je korisno fitball za trudnice? Prvo, zbog fluktuacije loptu javlja vibracije, što poboljšava rad svih unutarnjih organa, s obzirom na analgetski učinak i poboljšava crijeva rad. Osim toga, ako koristite fitball u to vrijeme, kad imate pauzu između kontrakcija, na primjer, od vas će sjediti na njoj, noge razmaknute, te će voziti natrag i naprijed, to će pomoći osloboditi napetost mišića dna zdjelice, kralježnice, a međica , Ali ipak, vidite da fitball - to je toliko zabavno. Ako se vozimo na loptu „za trudnice”, a ne da pate u očekivanju novog bola rada, to može samo omesti i uzeti jak psihološki stres.Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljiveKako pravilno koristiti fitball u odjelu za trudnice? Obično, to je najbolje odmah nakon početka rada. Možete sjesti, svitak gore i dolje, ići od jedne do druge strane. Na taj način možete smanjiti bol kod poroda i da će masirati donji dio leđa i trbuha.

Nemojte se krivo dodati da je tijekom poroda, babica savjetovala žena odlučiti što postavite ga Bude lakše i udobnije. Na primjer, u sjedeći položaj na loptu će stimulirati rađanje i stoji na sve četiri, a nakon što je odmarao na loptu hranjenju, možete odmoriti i opustiti.

Primalje su također preporuča da borba nije došlo u istom položaju, ali na različite načine: ležeći na boku, ležeći prsima na loptu u položaj na sve četiri.

A ako trenirati u takvim pozicijama na loptu tijekom trudnoće, to će ojačati prsni mišići. Za žene neće biti tajna da ako ti mišići su jaki, izbjeći ćete probleme s bubrezima, kao i probleme prolapsa maternice.

Što je još zanimljivije fitball za trudnice? Ova lopta je korisno za vas i za vježbe će vam pomoći povratiti nekadašnji oblik, a nakon što su se pojavljuje beba. Tako fitball će biti vaš vjerni prijatelj i dobar pomagač još jako dugo.

Video: Jednostavne vježbe za trudnice. Jednostavno, korisno, jednostavno!

Video: vježbe za trudnice. Vježbe s fitball

Video: Vježbe za donji dio leđa tijekom trudnoće istezanje i opuštanje

Video: Brzi vlogove, igraju kod kuće, nove knjige, hodanje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Vježba na fitball za dojenčadVježba na fitball za dojenčad
Fitball gimnastika u vrtićuFitball gimnastika u vrtiću
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Punjenje za trudnice - 1 mandatPunjenje za trudnice - 1 mandat
Punjenje za trudnicePunjenje za trudnice
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball, što je to?Fitball, što je to?
Fitball za trudniceFitball za trudnice
» » » Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive