LadyVu.com

Kako odabrati fitball?

Kako odabrati fitball

Znajući kako odabrati fitball - popularni teretana loptu za gubljenje težine, možete postići veću učinkovitost treninga - za poboljšanje koordinacija, uklanjanje masnoća iz problematičnih područja i učiniti tijelo više vitka.

Što trebate znati o fitball?

Razmišljajući o tome kako odabrati fitball, trebali biste znati da to mora biti opremljen posebnim sigurnosnim sustavom za slučajne ozljede fitball nije eksplodirala, i počeo polako ispustila zrak.Koristite fitball treba na glatku površinu kako bi se izbjeglo rupa ili posjekotine. Ali, ako i dalje ne može izbjeći mehanička oštećenja, treba rekonstruirati s posebnim ljepilom od proizvođača, onda možete nositi s njim. Imajte fitball potrebu u napuhanom stanju i daleko od izvora topline i izravne sunčeve svjetlosti.

Prije razmišljanja o tome kako odabrati fitball, morate znati što su oni. Dakle, stane kugle s posebnim Grip koji će sudjelovati više samopouzdanja i siguran za djecu i trudnice. Nadalje, fitbol može biti glatka ili dodir (s krut šiljcima). Prvo dizajniran za trudnice i dojenčad, te drugi - za sport, opuštanje i masažu.

Odabir feetball

Fitball - ortopedska gimnastika lopta promjera 45 do 95 centimetara. Odabir feetball veličina je važna, jer igra važnu ulogu u učinkovitosti obuke. Glavni kriterij u ovom slučaju - kut između femura i tibije u sjedećem osobe, ona mora biti u rasponu od 95-110 stupnjeva.

Za određivanje veličine, morate sjesti na loptu, ispraviti leđa, to popraviti iza dlanova i stopala postavljenih u širini ramena na noge su paralelne jedna s drugom. Kut između trupa i kuka, natkoljenice i potkoljenice, potkoljenice i stopala treba biti ravno. U formiranju oštrog ugla nije potrebno da se bave na loptu kako bi se izbjeglo zdravstvene probleme. odabrati fitball po težini nije teško, jer to je pokazatelj nije temeljno. Korisnici maksimalna težina ne smije prelaziti 130 kilograma. Mnogi, odabiru fitball, obratite pozornost na svoje boje. U tom slučaju, fitball izabrati, svatko odlučuje za sebe same, ovisno o individualnim željama.

Također je vrijedno napomenuti da je vrijednost loptu utječe na veličinu, dizajn značajke, marke i opreme.

kako odabrati veličinu fitball
Kako odabrati fitball

Video: Odabir feetball za trudnice

Video: 8 pravila feetball izbor. fragment webinar "nakon poroda"

Video: Kako izgraditi fitball

Video: Otpornost na fitball - Sve Bude dobro - Broj 17 - 30.07.2012 - Sve će biti u redu - Sve će biti u redu

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Nastava na fitball mršavljenjeNastava na fitball mršavljenje
Fitball gimnastika u vrtićuFitball gimnastika u vrtiću
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljiveFitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball, što je to?Fitball, što je to?
» » » Kako odabrati fitball?