LadyVu.com

Fitball za dojenčad

fitball za dojenčadZa dobar tjelesni razvoj novorođenčeta, morate učiniti gimnastičke vježbe i fitball za djecu u tom pogledu - veliki trener. S pravom mješavinom svjetla vježbe, ovaj proces će biti od velike koristi za zdravlje mrvica. Možete početi trening s prvom mjesecu života.

Gimnastika na fitball za dojenčad

Jednostavno ljuljanje - razvoj vestibularnog aparata (vrlo važna faza, posebno u prvoj godini nakon poroda). Isto tako, ova vježba dovodi do opuštanja trbušne mišiće, a time i do smanjenja kolik, poboljšava probavu i disanje u dojenčadi.

Vibracije stimulira funkciju vitalnih organa kao što su bubrezi, jetra, itd, kao i učinak anestezije i uklanja male grčeve.

Punjenje na fitball za dojenčad jača mišiće leđa, pogotovo u donjem dijelu kralježnice - oni postaju fleksibilniji i krepkimi- potiče pravilan razvoj svih mišićnih skupina. To znači da nervni impulsi su ravnomjerno i glatko raspoređena po cijelom tijelu, tako da ove studije pomoći da ispravno rade djeteta živčani sustav.

Osim svega, beba je jako lijepa korisne fiziološke posljedice razvoja, podigao raspoloženje, ali za tebe je to još jedna prilika da se preinačiti svoju komunikaciju s djetetom. Posebno je moguće da i dalje takve aktivnosti, a kad odraste, tako već što mu tvrtku.Liječnici trenirao masaža na fitball za dojenčad s bilo ortopedskih i neuroloških bolesti. No, takve vježbe treba provoditi samo od strane stručnjaka.

Što fitball bolje za dojenčad?

Smatra se da je veličina feetball pogodan za dojenčad s promjerom od 60-75 cm. Ove dimenzije omogućuju čak sudjelovati u odraslih moguće je slobodno sjediti ili skakati, igrati bilo koje igre. Mame ova lopta može biti korisno nakon poroda vratiti figure.

Kako odabrati fitball za dojenčad?

Lopta sama mora biti izrađena od visoke čvrstoće ekološki gume, ne miriše na boju i biti vrlo elastičan. Veza zglobovi na kvaliteti lopte gotovo nevidljive oku, postoje i verzije s antivzryvnoy sustava ABS, što je vrlo važno kada se radi s malom djecom.

Nekoliko jednostavan i popularan vježbe

Sada prijeđite izravno na vježbi na lopti.

Vježba „amo-tamo”. Izvrsna vlak vestibularni aparat. Potrebno je staviti bebu na trbuh. Jedan roditelj stavlja ruku na leđima, a drugi drži noge i počne ljulja bebu od strane na stranu i naprijed prema natrag. Ovaj postupak može trajati sve dok ne dosadi bebu

.
fitball za bebe 1

Zatim možete okrenuti dijete na leđima i dalje isto prijedlog lepršav Već u tom položaju.

fitbol za dojenčad 2

Vježba „automobili”. Pogodno za bebe koje su već sjedi ili pokušavaju hodati. Mi smo stavili bebu trbuh na loptu i podiže noge, a beba istovremeno počiva na fitball rukama.

fitbol za dojenčad 3

Vježba „Zrakoplov”. Za njegovu provedbu potrebno izdržljivost, kako da se uključe roditelji i dijete. Roditelj dijete okreće na bok, držeći potkoljenicu i podlakticu i čini mali koso naprijed-nazad nekoliko puta, a onda radi istu stvar na drugom barelu.

fitball za dojenčad od 4

Vježba "The Hours". Postavite dijete na fitball leđa, s obje ruke drži čvrsto na prsa, i početi provoditi kružnim pokretima po satu i satu.

Fitball se može koristiti za igre: skok na njemu, roll ili baciti jedni druge, što također doprinosi razvoju vestibularnog aparata, i samo podiže raspoloženje, koja je u pratnji zvoni dječji smijeh.

Video: Vježba na fitball za bebe od 1 mjesec

Video: Vježba na fitball za bebe od 4 mjeseca

Video: Fitball za dojenčad punu verziju

Video: Gimnastika za dijete na fitball [supermom]

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fitball gimnastika u vrtićuFitball gimnastika u vrtiću
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Gimnastika za bebeGimnastika za bebe
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Lopta za novorođenčadLopta za novorođenčad
Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljiveFitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball, što je to?Fitball, što je to?
» » » Fitball za dojenčad