LadyVu.com

Fitball mršavljenje

fitball mršavljenje

U početku, lopta se koristi za rehabilitaciju bolesnika s problemima leđa, i na kraju počeo da se koristi i fitball u druge svrhe, uključujući i za mršavljenje. Danas gotovo svaki fitness centar nudi tečajeve koje koriste ovu loptu.

Razredi s fitball Slimming pomoć:

 1. Da se formira lijep i ispravan stav. Tijekom nastave na loptu aktivno rade na mišiće leđa, koje tvore čvrstu korzet.
 2. Napravite lijepe olakšanje tiska. Kako zadržati ravnotežu tijekom sjednica mora se držati pod napetost tisku.
 3. Značajno povećanje izdržljivost i snagu. Tijekom vježbe raditi sve mišićne skupine koje omogućuju poboljšanje ton cijelog organizma.
 4. Da biste dobili osloboditi od bolova u leđima, pa čak i nekih bolesti, kao i povećati svoj savitljivost.
 5. Poboljšati fleksibilnost cijelog tijela. na fitball vježbe će vam pomoći da se izvrsno protežu, koja nije dostupna u bilo koje druge vježbe.
 6. Dobili osloboditi od dodatnih kilograma. Tijekom nastave na loptu ubrzava metabolizam, što pomaže sagorijevati mast pohranjuje u tijelu.

Kako odabrati fitball za mršavljenje?Takav lopta za aerobnih vježbi je prilično jeftin. Kada je odabir feetball potrebno je obratiti pozornost na kvalitetu stvari od koje je napravio loptu. Loša kvaliteta kopije imaju neugodan miris gume, što nije ni vremenom nagrizati. Obratite pozornost na naljepnicu, što ukazuje na maksimalnu veličinu loptu, ali se ne preporuča da ga napuhati toliko, jer povećava rizik od rupture. Kako pronaći pravu veličinu za svoju visinu točno, upotrijebite vrijednosti u tablici.

Promjer lopte, vidivisina
45< 152
55152-164
65164-180
75180-200
85> 200

Još jedan učinkovit način - sjediti na lopti, koljena bi trebao pronaći nešto niže od zdjelice.

Punjenje na fitball mršavljenje

Vježba na lopti će vam pomoći poboljšati svoje ABS, leđa, ruke i noge.

 1. Vježba №1 - čučnjevi. Ova vježba se preporučuje za sve one koji imaju osjećaj za bol u leđima, uključujući i trudnice. Uzmite loptu i postati natrag prema zidu, fitball mjestu između vas i zida. Čučanj dok god između bedra i stopala neće biti 90 stupnjeva. Na loptu ne ispadaju, a ne smije ometati njegovo čvrsto pritisne na zid. Da li 10 sit-ups.
 2. trening s fitball mršavljenje
 3. Vježba №2 - skakanje. Ojačati noge i stražnjica je potrebno za obavljanje skokova na fitball mršavljenje. Skok tako da su mu noge nikada napustio kat i stražnjice u svojim nogama. Skoči dok ne osjetite umor u nogama, oko 40 skokova.
 4. Punjenje na fitball mršavljenje
 5. Vježba №3 - uvijanje. Morate ostati, tako da je naglasak bio na dlanu, koji mora biti direktno ispod ramena, a lopta je stavljen pod gležnjeva. Kućište mora biti paralelna s podom. Vaš zadatak je da uzdisati, povucite koljena na prsima, a disanje će se vratiti u svoj prvobitni položaj. Ponovite 10-15 puta.
 6. Vježba №4 - tisak. Ostanite na lopti tako da je bio pod kukova i da ne voze na njemu. Tijelo fokus bi trebao biti na nožnim prstima i na loptu i stavite ruke iza glave. Na izdisaju, podignite tijelo što je više moguće na udisati spustiti ga. Da li 15 ponavljanja.
 7. trening s fitball Slimming 2
 8. Vježba №5 - role. Klekni i stavi ruke na loptu. Vaš soj posao tisak i, nagnuvši se naprijed, laktovima na role. Ostanite u tom položaju nekoliko sekundi, a zatim se vratite u početni položaj. Ponovite 15 puta.
 9. Punjenje na fitball Slimming 3

Ove jednostavne vježbe će vam pomoći da izgubite težinu i poboljšati svoje tijelo. Vlak barem 3 puta tjedno, ako želite, nešto više.

Video: Pilates vježbe s loptom (fitball) za mršavljenje. Super Besplatno Video lekcije!

Video: Fitbol učinkovite vježbe za mršavljenje

Video: Lekcije o fitball mršavljenje

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Vježba na fitball za dojenčadVježba na fitball za dojenčad
Nastava na fitball mršavljenjeNastava na fitball mršavljenje
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Fitness loptaFitness lopta
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Fitness lopta - vježbe za mršavljenjeFitness lopta - vježbe za mršavljenje
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljiveFitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive
» » » Fitball mršavljenje