LadyVu.com

Vježbe za tisak na fitball

vježbe za tisak na fitball

Fitball - je popularan ljuska za obavljanje raznih vježbi, kako u dvorani i kod kuće. Na ovom loptu možete trenirati za pumpanje leđa, noge, medije i druge dijelove tijela. Vježba na fitball učinkovit za žene koji je potrebno ne samo kako bi se uskladili s tehnikom, ali i zadržati ravnotežu.Prije nego što razmislite set vježbi na fitball za mršavljenje, pogledajte kako odabrati pravu loptu. Potrebno je graditi na njegov rast. Ako je do 165 cm, promjer feetball bi trebao biti 60 cm. Ako je porast je uključena u rasponu od 165 cm do 175 cm, potrebno je odabrati loptu promjera 65 cm. Za visokih ljudi (što je porast od više od 175 pogodan fitball promjera 70 cm.

Skup vježbi s fitball kod kuće

Imajte na umu da biste dobili dobre rezultate, potrebno je redovito vježbanje, jesti 2-3 puta tjedno. Ne manje važno je poštovanje prava na hranu. Svaka vježba je najbolje učiniti u 2-3 setova, a ponavlja 12-15 puta.

Vježbe za tisak na fitball:

  1. Jata. Ova vježba je slična u baru, ali to je više komplicirano jer je potrebno zadržati ravnotežu. SP - Ruke ostatak na pod, licem prema dolje izravan, i staviti noge na loptu. Zadatak - polako vraća, valjanje loptu prema naprijed, tako da se našao ispod grudi. Nakon toga kreću u suprotnom smjeru.
  2. set vježbi sa fitball kod kuće
  3. Uvijanje sa zavojima. To je učinkovit vježba na fitball dopustiti pumpu kosi trbušni mišići. SP - noževi staviti na loptu i poda uprites noge, koljena savijena na pravim kutom. Ruke treba razrijediti u ruci, i držati ih paralelno s podom. Zadatak - podizanje oštricu od lopte, izvođenje rotacije tijela u jednom smjeru, spajanje ruke zajedno. Nakon toga vratite se na SP i ponoviti istu stvar u drugom smjeru. Za komplicirati vježbe, izvođenje uvijanje, ne spuštajući oštricu na loptu. Možete izvesti na loptu, a uobičajene uvijanje, stavljajući ruke iza glave i podizanjem noža gore.
  4. set vježbi na fitball mršavljenje
  5. "Corner". To je složena vježba i imaju malo prakse kako bi naučili kako to učiniti pravilno. IP, kao iu prethodnoj vježbi, što jesti s rukama naslonjen na pod, i čarape - u loptu. Tijekom izvođenja svih vježbi za noge mora držati ravno. role za medije naprezanje - Zadatak fitball sebi pred tijelom tvore kut od 45 stupnjeva. Popraviti položaj i povratak na SP. Ruke se drže dalje.
  6. vježbe na fitball za žene

Video: Pritisnite na fitball | NATJECANJE [90-60-90]

Video: fitball vježbe za tisak

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Fitness lopta - vježbe za mršavljenjeFitness lopta - vježbe za mršavljenje
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball za trudniceFitball za trudnice
Fitball mršavljenjeFitball mršavljenje
Odabir fitballOdabir fitball
» » » Vježbe za tisak na fitball