LadyVu.com

Vježbe za stražnjicu na fitball

vježbe na fitball za stražnjicu

Fitball - pristupačne ljuska za obavljanje različitih vježbi, uključujući i crpne glutealnu mišiće. Skup vježbi na fitball za kućne treninga s ciljem mršavljenja i poboljšane čekić tijela. Glavna prednost takvih aktivnosti je da kada se vježba ne samo da moraju biti u skladu s tehnikom, ali i zadržati ravnotežu.

Vježbe s fitball za stražnjicu i bedraDa biste dobili dobar rezultat, važno je redovito vježbati, a ne nedostaje treninga. Svaka vježba bi trebala biti izvedena u 3-4 rasponu, što svaki sa 15-18 ponavljanja.

Vježba na fitball za nogu i stražnjice:


  1. Čučnjevi na jednoj nozi. Stanite ispred fitball i stavio jednu nogu na njega, s naglaskom na potkoljenice ili pete. Prednja noga zadržati stan, a slijede iza sebe, kako bi se spriječilo nepotrebno savijanje ili naginjanje. Položaj ruku bi trebao biti udoban, ali za ravnotežu, razdvojite ih. Zadatak - sporo disanje, savijati prednju nogu prije nego što kuka dosegne paralelno s podom, a time ravnanje straga. Uzdisati, vratite se na SP. Nije uspjeti u ruci, ne naginjite se naprijed i ne odgurnuti od lopte.
  2. Kontakt traka. Ova vježba na fitball za stražnjicu i daje dobar trening i glavne mišiće nogu. SP - nalazi se na podu s nogama na fitball, gdje mora dotaknuti loptu, ali je noga. Ruke otopiti u ruci, kako bi se zaustaviti. Pokupiti tijelo, tako da tijelo od ramena do koljena bila glatka, bez progib. Zadatak - naizmjenično zavoja lijevo i desna noga. Važno je zadržati ravnoteža.
  3. vježbe na fitball za nogu i stražnjice
  4. Čučnjevi uza zid. Uprites natrag na loptu, koja mora biti postavljena između tijela i zida na razini donjeg dijela leđa. Polako spustite se dolje, valjanje loptu prije nego što ga u trstiku da bi se postigla paralelno s podom.
  5. vježbe s fitball za stražnjicu i bedra

Video: Fitball - vježbe za bedra i stražnjicu

Video: vježbe za stražnjicu i unutarnje strane bedara

Video: Čučnjevi za stražnjice i bedara. Fitball.

Video: Vježbe s fitball: guza i noge

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Vježba na lopti za trbuh mršavljenjeVježba na lopti za trbuh mršavljenje
Fitness lopta - vježbe za mršavljenjeFitness lopta - vježbe za mršavljenje
Kako ukloniti masnoće sa strane?Kako ukloniti masnoće sa strane?
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
Fitball za trudniceFitball za trudnice
Fitball mršavljenjeFitball mršavljenje
» » » Vježbe za stražnjicu na fitball