LadyVu.com

Fitball za trudnice

Fitball za trudniceZahvaljujući izumu švicarski feetball, trudnice diljem svijeta sada su u mogućnosti učinkovito trenirati svoje mišiće fleksibilna, bez snage opterećenja. Potonuo sam u zaborav ideja da njeguje dijete, treba nositi kao kristalna vaza, i provesti veći dio dana u krevetu. S obzirom na činjenicu da trudnice počeo se ponašati u ovom teškom periodu aktivnog života, a to su sadržani na fitball gimnastiku za trudnice smanjiti trajanje i bol rada. Vraćanje tijela majke također ide brže, ako se nakon rođenja djeteta ne gurati ovaj prekrasni loptu u suprotni kut.


Gdje kupiti fitball za trudnice?

Kupnjom ovog loptu treba uzeti s punom odgovornošću, jer kupnjom loše kvalitete varanje, postoji opasnost da on nije mogao podnijeti teret, u jednom trenutku praska ispod vas, a to može dovesti do ozljede trtica, ili još gore, na prijetnju prekid trudnoće.

Jeftini fitboly tržišta, samo izvana identične kvalitete, ali oni su proizvedene na konvencionalan način i mogu puknuti u jednom trenutku. Ispravno fitball drži do 300 kilograma, a na štetu ispuhuje umjesto rafala što kineskim kolegom. Zbog kupnju sportske opreme ići u dućan gdje je proizvod certificiran i ima garanciju.

Kako odabrati lopte fitball za trudnice?Ako vaš visina manja od 152 cm, promjer lopta ne smije biti više od 45 cm s rastom od 175 cm na veličinu koju želite -.. 65 cm, ali za visoke žene, lopta može biti 75 cm.

U boji, naravno, svaka žena bira ovo što ona voli - svijetle boje prisiljena biti aktivni i poboljšati raspoloženje. Ako izgubite, pitajte savjetnika odabrati fitball za trudnice. Možete savjetovati lopte s hrapavom površinom, kako bi se spriječilo proklizavanje, ili se može podijeliti na pola - pola glatko, drugi grubo. No, uglavnom, tu su obično s rebrastim gumenim površine.

Nastava za trudnice na fitball

Koristite teretana loptu mogu biti različiti - samo sjediti na njemu, umjesto korištenja stolicu ili računalo stolica, ublažava napetost mišića, opuštanjem i opuštanje, ili sudjelovali u fitness na fitball za trudnice. Dovoljno je da naučite nekoliko jednostavnih vježbi kako bi svoje tijelo u dobroj formi tijekom trudnoće.

možete početi trening s drugo tromjesečje, kad je prošlo opasnost od pobačaja, a ako ne postoje kontraindikacije. osim gimnastičke tehnike Sada možete započeti pokrete obuke, koji će biti koristan za vrijeme rada. Uostalom, svaki bolnica je sada praksa korištenja fitball trudnica, od kojih su većina vrlo pozitivno mišljenje o njemu.

Set od jednostavnih vježbi za trudnice fitball.

  1. Sjedeći na loptu s noge razmaknute njihati s jedne na drugu stranu ili gore i dolje - takvi pokreti skinuti teret s leđa, što ga čini lako za bolove u leđima. Događa jačanje mišića zdjelice, a ako dodamo Kegelove vježbe, možete dobiti veliki rezultat.
  2. Nakon što ste naučili držati ravnotežu, možete dodati vježbe istezanja - sjedi na lopti povući skretanje udesno i lijevom nogom. Možete napraviti torzo pletiva, stavljajući ruke na struku ili iza glave.
  3. Fitnes za trudnice na fitballDobiti na sve četiri i prsa leže na loptu, grleći svoje ruke. Donji dio leđa treba da se opuste koliko je to moguće, to će ukloniti bol.
  4. Sjedeći na podu, mjesto fitball između nogu i koljena, stisnuti ga što jače, snimanje 5 sekundi. Ovo je jako dobra vježba za mišiće međice i unutarnje strane bedara.

Lov na fitball za trudnice, ne zaboravite o sigurnosti. Spustite se na njega polako široko razmaknutih nogu, držeći leđa ruku za naglasak. Kada prvi majstor lopte, moraju osigurati članovi obitelji ili držite na stolicu.

Video: Zašto vam je potrebna vježba loptu tijekom trudnoće? marina Vedrova

Video: fitball Vježbe za trudnice

Video: Skup vježbi s loptom (fitball) za trudnice

Video: Vježbe s fitball za trudnice

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Gimnastika za trudniceGimnastika za trudnice
Fitball za djecuFitball za djecu
Vježba na fitball mršavljenjeVježba na fitball mršavljenje
Vježba na fitball trbuh mršavljenjeVježba na fitball trbuh mršavljenje
Fitness loptaFitness lopta
Punjenje za trudnicePunjenje za trudnice
Nastava na fitball s bebamaNastava na fitball s bebama
Pilates za trudnicePilates za trudnice
Fitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljiveFitball za trudnice: jednostavne, korisne, zanimljive
Vježbe za trudnice 3 tromjesečjaVježbe za trudnice 3 tromjesečja
» » » Fitball za trudnice