LadyVu.com

Trening na stacionarnom biciklu

trening na stacionarnom biciklu

Dijeta je vrlo važno kardio opterećenja, koja se može dobiti kroz vježbe bicikla. Ona se može naći u teretani ili kupiti kuću, više cijena nije previsoka.

Popularno sustav obuke na stacionarnom biciklu za mršavljenjePostoji nekoliko načina, što znači da će svatko moći izabrati za sebe najbolja opcija, s naglaskom na željeni ishod.

Preporučena vježba na bicikl:

  1. Nastava na sporim tempom s obzirom na opterećenje na stražnjici, bedrima i telad. Papučica ne smije biti manja od pola sata. Počinje i završava s treninga potrebne za uvijanje na sporim tempom.
  2. Kako bi se povećala izdržljivost, a za početak postupka mršavljenja, trening na stacionarni bicikl bi se trebala održati u brzom tempu. Trajanje treninga - najmanje 30 minuta. Prvo se zagrijati za 5 min. pedaliranje na sporim tempom, a zatim povećati razinu otpora i poboljšati ga i prije dok disanje nije uključen. Twist na maksimalnom opterećenju za 15 min. Pumpa vježba u malom brzinom.
  3. Najučinkovitiji mršavljenja smatra se da je interval trening na stacionarni bicikl, koji bi trebao trajati najmanje sat vremena. Trebalo ponovno početi s zagrijavanjem, čije trajanje je 5 min. Nakon toga potrebno je postaviti otpor odgovarajuće vrijednosti i trenirati sljedeću shemu: 1 minutu. pri maksimalnoj pedaliranja i 1 min. na sporijim tempom. Prema ovoj shemi interval trening na sobni bicikl To bi trebao trajati 15 minuta, a onda zaboraviti na trzaj, što trajanje je 5 min.
  4. Tu je trening program koji omogućuje stražnjice Bledu. Nakon ugrijavanja postaviti otpora komponentu 6, a potom, alternativni 3 min. torzijska na brzim tempom, a onda 2 min. sporo. Završiti trzaj.

Važno je postupno povećavati opterećenje za poboljšanje rezultata.

Video: Interval trening na bicikl na brzinu

Video: SUPER CARDIO: bicikli | sagorijevati masti

Video: pravilan trening na stacionarni bicikl (backstage.su)

Video: pravilan trening ciklus. Ples na stacionarnom biciklu

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako izgubiti težinu na biciklu?Kako izgubiti težinu na biciklu?
Bicikl - kako se nositi s smršati?Bicikl - kako se nositi s smršati?
VlakVlak
Kako poboljšati izdržljivost?Kako poboljšati izdržljivost?
Kardio-trening kod kućeKardio-trening kod kuće
Aerobna tjelovježbaAerobna tjelovježba
Nastava na stacionarnom biciklu za mršavljenjeNastava na stacionarnom biciklu za mršavljenje
Kardio vježbaKardio vježba
Bike trener za mršavljenjeBike trener za mršavljenje
Mogu li vježbati za vrijeme menstruacije?Mogu li vježbati za vrijeme menstruacije?
» » » Trening na stacionarnom biciklu