Dijeta izbornici za tjedan recepata
Kako bi se ostaviti prekomjernu težinu trajno, trebate pažljivo pratiti količinu kalorija konzumira s hranom. Kako ne gubiti vrijeme računajući energetska vrijednost svakog jela, možete jednostavno koristiti gotove recepte dijetetski meni za tjedan dana. U takvom plan obroka, u pravilu, već se uzima u obzir ogrjevna vrijednost jela, a ljudi će uvijek znati koliko proteina, masti i ugljikohidrata je koristio.
Pravilna prehrana hrana - koja uključuje izbornik za tjedan dana?
Prvo, neka je navesti da nutricionisti i liječnici ne preporučuju kupiti „čudo” kovčege i koktela. Oni često ne sadrže potrebne za normalno funkcioniranje tijela vitamina i tvari. Bilo bi bolje koristiti recepte i pripremiti jela na svoje vlastite. Tako ćete biti sigurni u njihovu svježinu i sigurnost.
Također je preporučeno u jelovnik potrebno je uključiti juhe. Hranjiva je, korisno i nije jako hranjiv jelo, ako ga kuhati od masnog mesa i povrća ili ribe juha, koja također ima izvrstan okus.
dijetetski meni za tjedan dana mora biti kalorijski izračunati. Ako ljudi su aktivno uključeni u sport, onda on treba konzumirati određenu količinu proteina, tako da je bolje odabrati plan s višom vrijednosti energije i bjelančevina obroka. Ako unos kalorija se ne broje, bolje je potražiti druge opcije.
Primjeri prehrani izbornik za tjedan
plan obroka za taj dan je kako slijedi:
- Doručak - proteina omlet ili zobene pahuljice na vodi s medom i orasima, ili povrća fritule s kuhanim jajima.
- Ručak - niske masnoće jogurt ili komad voća.
- Ručak - juha od povrća, bijelo meso ili riba file s pirjanim povrćem ili ukusan sutlijaš.
- Snack - salata ili voće ili jogurt ili čaša jogurta sa žličicom meda.
- Večera - file od mršavih ribe s grahom ili bijelo meso, pari s povrćem salata ili salsom.
Kao što možete vidjeti, u svakom obroku naslikao nekoliko jela. Tijekom tjedna, možete izmjenjivati razna jela i time da jedu ukusna i raznolika. Dakle, i sastavio dijeta izbornik za tjedan dana. plan obroka možete napraviti svoj vlastiti, samo trebate pokupiti recepte.
Dijetalna hrana - opcije izbornika za tjedan recepata
Mi smo već dali grubi obris korištenju hrane za taj dan.
Dijeta izbornici za tjedan dana za mršavljenje, možete napraviti svoj vlastiti uzimanjem uzorka s obzirom na članak primjer. Pripremiti jela iz prehrane plana jednostavan. Meso i riba mora biti učinjeno za par, a ne dodavati u salate preljev, ili koristiti za kuhanje umak limuna i maslinovo ulje. Time se štedi na kalorije.
Juha od povrća za prehrambene izbornik
sastojci:
- papar, svježe rajčice, celer, kupus - 100 g svake komponente;
- Mrkva - 1 PC;
- -1 luk komada;
- bilje - na okus.
priprema
Povrće očistiti, oprati i izrezati da se na uobičajen način u tavi na sipati 3 litre vode i donijeti ga na čir. Voda dodati povrće redom - prvo staviti paprike i celera, nakon 3-5 minute se doda kupus, mrkva, luk i rajčica. Povrće se kuha dok ne omekša i dodati soli i začina. Zeleni sitno sjeckani i staviti u zdjelu.
Juha ne mogu dodati krumpir, ali može uključiti i druge povrće bez škroba. To neznatno povećanje kalorija, ali to može dramatično promijeniti okus.
Video: Izbornik za tjedan dana za mršavljenje
Video: Tatjana Rybakova - recepti, izbornici za tjedan
Video: Izbornik za tjedan dana. Korak po korak Primjer - 1
- Pravilna prehrana za trudnice
- Proteinska dijeta za mršavljenje
- Proteinska dijeta: Izbornik
- Dijeta „1200 kalorija”
- Dijeta Haley Pomeroy - meni za svaki dan
- Dijeta Polina Gagarina - meni za tjedan dana
- Dijeta za giht - gruba izbornik
- Energija dijeta
- Juha od kupusa Dijeta 7 dana