LadyVu.com

Držite se hoda za mršavljenje

staviti na mršavljenje šetnju

Poboljšana trening u teretani ne izgleda privlačno, a zatim izabrati za sebe više nježan opciju za mršavljenje - hodanje sa ski polovima ili kao što se sad naziva nordijskog hodanja. Značajna prednost je u tome što je trening odvija na otvorenom. Da se uključe u tom smjeru može ljude različite dobi.

Ono što čini nordijsko hodanje sa štapovima?

Osim činjenice da hodanje na otvorenom je zabavno, na ovom području postoji niz prednosti u sportu. Redovita tjelovježba pomaže da se nosi s viškom težine i tijelo će izgledati fit. Više u pitanju normalnog krvnog tlaka, a također poboljšava funkciju dišnog sustava. Nordijsko hodanje sa štapovima, a koristi se za mršavljenje, pomaže u jačanju imunološkog sustava i riješiti nesanica. Također treba napomenuti pozitivan učinak na razinu kolesterola i živčani sustav.

Kako hodati sa štapovima za nordijsko hodanje?Za početak proces gubitka težine, morate redovito vježbanje i provesti tjedan dana najmanje četiri treninga. Vrijeme nije važno. Postoji određena klasa dijagram kako bi se postigla dobre rezultate:

  • trzaj 5 min. - savijanje i rotacija pojedinih dijelova tijela;
  • većina 30-60 minuta. - hodanje velikom brzinom u pulsa je 60% od max;
  • trzaj 5 min. - hodanje na sporim tempom.

Morate hodati u prirodne načine, bez ravnanje koljena i stavite nogu na petu, a zatim prijenos težinu cijelog stopala. Kućište dok hodanje treba saviti malo naprijed. Palica je potrebno preurediti ritam pomaknuti noge i zadržati svoje troškove što je moguće više uz tijelo.

Štapovi za hodanje za mršavljenje mogu biti profesionalni, koji se može naći u sportskom opremom, ali stane i ski stupovi, ali oni ne bi trebali biti visoka.

Video: hodanje štapovi za mršavljenje

Video: nordijsko hodanje Za Mršavljenje Recenzije

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Šetnja sa skijaških štapovaŠetnja sa skijaških štapova
Nordijsko hodanje za mršavljenjeNordijsko hodanje za mršavljenje
Nordijsko hodanjeNordijsko hodanje
Nordijsko hodanje sa štapovimaNordijsko hodanje sa štapovima
Pješačke: Prednosti za žene hodaju i gubitka težine, hodanje brzinuPješačke: Prednosti za žene hodaju i gubitka težine, hodanje brzinu
Uvjeti nordijskog hodanja sa štapovimaUvjeti nordijskog hodanja sa štapovima
Nordijsko hodanje sa štapovima - StrojeviNordijsko hodanje sa štapovima - Strojevi
Skijanje - koristi i šteteSkijanje - koristi i štete
Finski nordijsko hodanjeFinski nordijsko hodanje
Nordijsko hodanje - kako hodati?Nordijsko hodanje - kako hodati?
» » » Držite se hoda za mršavljenje