CrossFit programa
CrossFit - trenira sa vlastitom težinom. CrossFit program je vrlo popularan među obučenih ljudi koji ili žele diverzificirati trening u dvorani, ili ne bude u mogućnosti da biste dobili u teretanu, studija kod kuće.
Mi ćemo provoditi program doma CrossFit: Tri krugovi 8 vježbi, odmora između vježbi od 1 do 3 minute. Sve ovisi o stanju zdravlja i fizičke kondicije odvijanja programa CrossFit vježbe.
vježbe
- „Burpee” - počevši od stajališta sjedi ovdje ide prestati lagati, ovamo - stop sjedi, gurnuo ruke od poda, i iskočiti iz vrha s pamukom. Provedite 10 puta. Ostala - obratite pažnju na vrijeme od nekoliko minuta do tri.
- Zračni čučnjevi - tjelesne težine na petama, laktovima kukova natrag, savijanje kuka, koljena zavoja i savijati u struku, a ruke su izvučeni prema naprijed. Zdjelica se spušta ispod razine koljena rasti u exhalation SP. Mi radimo 30 puta.
- Iskorak naprijed i sa strane - juriti natrag, ispred koljena pod pravim kutom, popeti, iste nogu iskorak u stranu. Mi rasti i alternativni iskorak naprijed i dalje, prvo na desnu nogu 20 puta, a zatim lijevu. Koljeno - pod pravim kutom, zdjelica se povukli, želuca u, druge ruke, tjelesnu težinu na petama.
- Ups s koljenima - ruke na struku, što položaj klečanje. Podignite desnu nogu, druga noga zateže i uspravi. Onda ćemo se vratiti na koljena, prvo lijevo, pa desno. Izvođenje 20 puta na nozi.
- Push iz položaja naglasak leži - obavlja 20 puta. Izdahnite u porastu, leći na pod u potpunosti.
- Sita ili podiže tijelo - obavljati u ležećem položaju. Koljena savijena, ruke podignite, a zatim izdahnite uspone i dodiruje dlanove stopala. Mi radimo 30 puta.
- Svijeća - natrag legla na pod, podignite noge okomito, stavio ruke ispod stražnjice, ramena i glava otpasti. Na izdisaju, nježno otkinuti lavor s poda i povucite prstima prema stropu. Mi radimo 30 puta.
- letva - vježbe za sve mišićne skupine. Postanite fokus leži na podlaktici, zdjelice popraviti, zategnuti trbuh, leđa ravna, leži na podu čarape. Stojimo na 30 sekundi.
Video: Hrvanje CrossFit - program za razvoj izdržljivosti i snage
Video: Program za CrossFit treninzi
Video: CrossFit - Razina 1 Lunchbreak Vježba s Jasonom Khalipa i Austin Stack
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
- Set vježbi za trudnice
- Cipele za CrossFit
- Fizički sustav obuke za snažan duh
- CrossFit kod kuće za žene
- CrossFit za djevojčice
- Tabata trening
- Vježbe za koordinaciju